- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz?
Adım Ahmet 19 Yaşindayim Aslen Zongudaklıyım
Ama Artık Kayserideyim Bilgisayar Programcılığı Web Tasarımı Sistem Ve Bilişim Teknolojileri Uzmanıyım
2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı?
Gecerken Uğradım Gibi Birşey Daha Önceden by_error axle Diye Nicklerim Vardi Fakat neyse Kızmasınlar
Tasarım Arıyordum Forumu Begendim Üye Oldum Burdayım İşte 
3.Forum'un sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ben Forumların Hastasıyım Kısacası 200 Üstü Foruma Üyeyim Fakat Turkmmo Başka Yahu Bilgi Öğrenmek Ve Öğretmek Amaclı Nacizane bir Sitedir Daha Doğurus Aile Gibi Günlk Mutlaka Giriyorum
4.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi?
Web Panel
Birde Sunucu Tanıtım Bölgeleri
5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı?
Var Ban Yedim
iki saat sonra ban yemiştim Charımda Banlanınca Yıkılmıstım Olsun Yenisini Açtım 3. Hesabım 
6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
Eski nicklerimden başlayayım
by_error Hatalı Mahluktum Manyak Gibi Tüm Forumlara üye Oldum Adım Böyle Kaldı Hatalıyım işte
Axle Nickimde İse Oyunlar İçin Üretilen Yüksek Çözünürlükdeki İyi Bir Firmanın Adı Oyun Olsunda Ge Force 38 ise Nvida nin Bir Tür Modeliydi Ekran Kartlarının Hastasıyım
38 de Kayseri 
7.Hangi takımlısınız?
Beşiktaş
8.takımın hayatınızdaki yeri?
Hiç Bir Yeri Yok
Söyleseniz tek Futbolcunun Adının Diyemem Ama Örnek Aldığım Ve Taraftarı Oldugum Bir Spor Klubüdür 
9.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz ?
Asla Maç İzlemeyi Sevmemede Gitmemde
10.Takımınızın unutamam dediginiz Macı Oldumu Hiç?
Birkere Feneri Çok Fena Madara Etmiştiti Skoruda Hatırlamıyorum Kısacası Ben Maç Futboldan Anlamıyorum
11.İdealiniz nedir?
Mesleğimi Ve Okulumu Bitirip İşimde Web İşleri Ve Sistem Güvenliği Sektöründe İdeal Bir Kişi Olmay Veya Emniyete Girip Ülkem İçin Faydalı Bir İnsan Olmaya Gayret Etmek İstiyorum
12.Arkadaslarının senin icin genel düsüncesi nedir?
Bilgisayarıyla Yaşayan Bir Hiç Cevresi Olmayan Siber Dünyada Yaşayan Sabah Kahvaltıda Kola İçecek Kadar Miydesiz Biri
13.Kendinde begendigin yönler nelerdir?
İyi Biriyim Yardım Severim Küfür Kullanmam Edene Cevap Vermem Ruh Hastasıyım
14.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusun?
Gittigi Yere Kadar Moderator Olmak isterim O kadar
15.Turkmmo.com da en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir?
Üyelerin biribirini Tanıması Ve Yardimlaşma İçinde Olmaları Yönetim Üyeleri İlgilenmesi Daha Fazla şey
16.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı?
PHP ÜCRETSİZ HOSTİNG VİSUAL BASİC METİN2 GMAİL FACEBOOK
17.Teknoloji ile aran nasıl?
İleri Düzeyde tabiki Bilişim Hizmetleri İle İlgili Herşeyim Takip Edemiyorumki Yeni Çıkan Oemlere iç Geçiriyorum Sadece
18.Hiç yanından ayırmadıgın özel esyaların varmı?
Usb Flash Belleğim PDA'am
19.Bos zamanlarınızda neler yaparsınız ?Hobileriniz nelerdir?
php Kodlarım Editlerim Program Yaparım Tasarım Bilgisayar Başında Uyumak
20.Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın?hayatında biri varmı?
Tabiki Canımdan Çok Sevdiğim Bir Sevgilim var İnanırım Tabiki İnanmassaydik
ooo 
21.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsun?
Yetersiz Birazdaha Paylasım Bilgi Akışı Olursa Forumumuz daha Çok Büyür ve yeni üyelere Daha Fazla Rep Vermek Düşer
22.Bir cok kişi foruma sömürmek icin giriyor ama birden paylasımcı olarak devam ediyorlar?
Hazıra Dağ Dayanmaz Diye Bir terim Var Kısacası Emeği Sömürmek Herkezinki Emek vermeden Bişiler Kazanmak Hiç Hoş Degil Bunu Anladıkdan Sonra Paylaşımcılar Oluyor Ve Forumumuz Kalkınıyor
23.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler?
Alllah Cezalarını Verecek
Emek Hırsızlığına Karşıyım adam Emek Harcıyor 3 Kelime Yazmak Üsütne Maal Etmekden Zevk alıyorlar Alıntıdır yassalar Hoş Olur
24.turkmmo.com da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.bu konudaki düsüncelerin nelerdir?
Özveri Tecrübeli Kişiler Hak Ediyor Zaman Harcamadan Olmaz Hiç Bir İş Zora Katlanmak En İyisidir Sonunda O Rankları Görmek Herşeyi Bitirir
25.Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler var mı, varsa kimler?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ADOLF HİTLER SAYGIYLA VE ÖZLEMLE ANIYORUM...
26.forumda sevdigin bir kaç kişiyi bizimle paylasırmısın?
batu_14 admin unthinkinq Boreal
27.Forumda gercek hayattada tanıdıklarınız varmı?Kimler ?
Devrim2 Asdstyle gorkemsengul
Adım Ahmet 19 Yaşindayim Aslen Zongudaklıyım
Ama Artık Kayserideyim Bilgisayar Programcılığı Web Tasarımı Sistem Ve Bilişim Teknolojileri Uzmanıyım
2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı?
Gecerken Uğradım Gibi Birşey Daha Önceden by_error axle Diye Nicklerim Vardi Fakat neyse Kızmasınlar
Tasarım Arıyordum Forumu Begendim Üye Oldum Burdayım İşte 
3.Forum'un sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ben Forumların Hastasıyım Kısacası 200 Üstü Foruma Üyeyim Fakat Turkmmo Başka Yahu Bilgi Öğrenmek Ve Öğretmek Amaclı Nacizane bir Sitedir Daha Doğurus Aile Gibi Günlk Mutlaka Giriyorum
4.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi?
Web Panel
Birde Sunucu Tanıtım Bölgeleri 5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı?
Var Ban Yedim
iki saat sonra ban yemiştim Charımda Banlanınca Yıkılmıstım Olsun Yenisini Açtım 3. Hesabım 
6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
Eski nicklerimden başlayayım

by_error Hatalı Mahluktum Manyak Gibi Tüm Forumlara üye Oldum Adım Böyle Kaldı Hatalıyım işte
Axle Nickimde İse Oyunlar İçin Üretilen Yüksek Çözünürlükdeki İyi Bir Firmanın Adı Oyun Olsunda Ge Force 38 ise Nvida nin Bir Tür Modeliydi Ekran Kartlarının Hastasıyım
38 de Kayseri 
7.Hangi takımlısınız?
Beşiktaş
8.takımın hayatınızdaki yeri?
Hiç Bir Yeri Yok
Söyleseniz tek Futbolcunun Adının Diyemem Ama Örnek Aldığım Ve Taraftarı Oldugum Bir Spor Klubüdür 
9.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz ?
Asla Maç İzlemeyi Sevmemede Gitmemde

10.Takımınızın unutamam dediginiz Macı Oldumu Hiç?
Birkere Feneri Çok Fena Madara Etmiştiti Skoruda Hatırlamıyorum Kısacası Ben Maç Futboldan Anlamıyorum

11.İdealiniz nedir?
Mesleğimi Ve Okulumu Bitirip İşimde Web İşleri Ve Sistem Güvenliği Sektöründe İdeal Bir Kişi Olmay Veya Emniyete Girip Ülkem İçin Faydalı Bir İnsan Olmaya Gayret Etmek İstiyorum
12.Arkadaslarının senin icin genel düsüncesi nedir?
Bilgisayarıyla Yaşayan Bir Hiç Cevresi Olmayan Siber Dünyada Yaşayan Sabah Kahvaltıda Kola İçecek Kadar Miydesiz Biri
13.Kendinde begendigin yönler nelerdir?
İyi Biriyim Yardım Severim Küfür Kullanmam Edene Cevap Vermem Ruh Hastasıyım
14.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusun?
Gittigi Yere Kadar Moderator Olmak isterim O kadar
15.Turkmmo.com da en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir?
Üyelerin biribirini Tanıması Ve Yardimlaşma İçinde Olmaları Yönetim Üyeleri İlgilenmesi Daha Fazla şey
16.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı?
PHP ÜCRETSİZ HOSTİNG VİSUAL BASİC METİN2 GMAİL FACEBOOK

17.Teknoloji ile aran nasıl?
İleri Düzeyde tabiki Bilişim Hizmetleri İle İlgili Herşeyim Takip Edemiyorumki Yeni Çıkan Oemlere iç Geçiriyorum Sadece

18.Hiç yanından ayırmadıgın özel esyaların varmı?
Usb Flash Belleğim PDA'am
19.Bos zamanlarınızda neler yaparsınız ?Hobileriniz nelerdir?
php Kodlarım Editlerim Program Yaparım Tasarım Bilgisayar Başında Uyumak
20.Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın?hayatında biri varmı?
Tabiki Canımdan Çok Sevdiğim Bir Sevgilim var İnanırım Tabiki İnanmassaydik
ooo 
21.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsun?
Yetersiz Birazdaha Paylasım Bilgi Akışı Olursa Forumumuz daha Çok Büyür ve yeni üyelere Daha Fazla Rep Vermek Düşer

22.Bir cok kişi foruma sömürmek icin giriyor ama birden paylasımcı olarak devam ediyorlar?
Hazıra Dağ Dayanmaz Diye Bir terim Var Kısacası Emeği Sömürmek Herkezinki Emek vermeden Bişiler Kazanmak Hiç Hoş Degil Bunu Anladıkdan Sonra Paylaşımcılar Oluyor Ve Forumumuz Kalkınıyor
23.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler?
Alllah Cezalarını Verecek
Emek Hırsızlığına Karşıyım adam Emek Harcıyor 3 Kelime Yazmak Üsütne Maal Etmekden Zevk alıyorlar Alıntıdır yassalar Hoş Olur24.turkmmo.com da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.bu konudaki düsüncelerin nelerdir?
Özveri Tecrübeli Kişiler Hak Ediyor Zaman Harcamadan Olmaz Hiç Bir İş Zora Katlanmak En İyisidir Sonunda O Rankları Görmek Herşeyi Bitirir

25.Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler var mı, varsa kimler?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ADOLF HİTLER SAYGIYLA VE ÖZLEMLE ANIYORUM...
26.forumda sevdigin bir kaç kişiyi bizimle paylasırmısın?
batu_14 admin unthinkinq Boreal
27.Forumda gercek hayattada tanıdıklarınız varmı?Kimler ?
Devrim2 Asdstyle gorkemsengul
- Konular
- 181
- Online süresi
- 2h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 154
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 161
- MmoLira
- 347
- DevLira
- 0
Teşeküller 

- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne demek 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)