Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Geforce38 l Röportaj ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nobody1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

nobody1234

Level 4
TM Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
27
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1.Kendinizden kısaca bahseder misiniz?
Adım Ahmet 19 Yaşindayim Aslen Zongudaklıyım :) Ama Artık Kayserideyim Bilgisayar Programcılığı Web Tasarımı Sistem Ve Bilişim Teknolojileri Uzmanıyım :)
2.Turkmmo.com Maceranız nasıl başladı?
Gecerken Uğradım Gibi Birşey Daha Önceden by_error axle Diye Nicklerim Vardi Fakat neyse Kızmasınlar :D Tasarım Arıyordum Forumu Begendim Üye Oldum Burdayım İşte :)
3.Forum'un sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ben Forumların Hastasıyım Kısacası 200 Üstü Foruma Üyeyim Fakat Turkmmo Başka Yahu Bilgi Öğrenmek Ve Öğretmek Amaclı Nacizane bir Sitedir Daha Doğurus Aile Gibi Günlk Mutlaka Giriyorum
4.Forumda en cok girdigin bölüm hangisi?
Web Panel :) Birde Sunucu Tanıtım Bölgeleri
5.Turkmmo.com'da yaşadığınız unutamadığınız bir anınız var mı?
Var Ban Yedim :D iki saat sonra ban yemiştim Charımda Banlanınca Yıkılmıstım Olsun Yenisini Açtım 3. Hesabım :D
6.Nickinizin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtiniz?
Eski nicklerimden başlayayım (:
by_error Hatalı Mahluktum Manyak Gibi Tüm Forumlara üye Oldum Adım Böyle Kaldı Hatalıyım işte :D Axle Nickimde İse Oyunlar İçin Üretilen Yüksek Çözünürlükdeki İyi Bir Firmanın Adı Oyun Olsunda Ge Force 38 ise Nvida nin Bir Tür Modeliydi Ekran Kartlarının Hastasıyım :D 38 de Kayseri :D

7.Hangi takımlısınız?
Beşiktaş
8.takımın hayatınızdaki yeri?
Hiç Bir Yeri Yok :D Söyleseniz tek Futbolcunun Adının Diyemem Ama Örnek Aldığım Ve Taraftarı Oldugum Bir Spor Klubüdür :)
9.Takımınızın maçlarına gidiyormusunuz ?
Asla Maç İzlemeyi Sevmemede Gitmemde :)
10.Takımınızın unutamam dediginiz Macı Oldumu Hiç?
Birkere Feneri Çok Fena Madara Etmiştiti Skoruda Hatırlamıyorum Kısacası Ben Maç Futboldan Anlamıyorum :D
11.İdealiniz nedir?
Mesleğimi Ve Okulumu Bitirip İşimde Web İşleri Ve Sistem Güvenliği Sektöründe İdeal Bir Kişi Olmay Veya Emniyete Girip Ülkem İçin Faydalı Bir İnsan Olmaya Gayret Etmek İstiyorum
12.Arkadaslarının senin icin genel düsüncesi nedir?
Bilgisayarıyla Yaşayan Bir Hiç Cevresi Olmayan Siber Dünyada Yaşayan Sabah Kahvaltıda Kola İçecek Kadar Miydesiz Biri
13.Kendinde begendigin yönler nelerdir?
İyi Biriyim Yardım Severim Küfür Kullanmam Edene Cevap Vermem Ruh Hastasıyım
14.Forumda daha fazla yükselmek istiyormusun?
Gittigi Yere Kadar Moderator Olmak isterim O kadar
15.Turkmmo.com da en beğendiğiniz ayrıcalık veya olay nedir?
Üyelerin biribirini Tanıması Ve Yardimlaşma İçinde Olmaları Yönetim Üyeleri İlgilenmesi Daha Fazla şey
16.Hayatında olmazsa olmaz dedigin seyler varmı?
PHP ÜCRETSİZ HOSTİNG VİSUAL BASİC METİN2 GMAİL FACEBOOK :D

17.Teknoloji ile aran nasıl?
İleri Düzeyde tabiki Bilişim Hizmetleri İle İlgili Herşeyim Takip Edemiyorumki Yeni Çıkan Oemlere iç Geçiriyorum Sadece :(
18.Hiç yanından ayırmadıgın özel esyaların varmı?
Usb Flash Belleğim PDA'am
19.Bos zamanlarınızda neler yaparsınız ?Hobileriniz nelerdir?
php Kodlarım Editlerim Program Yaparım Tasarım Bilgisayar Başında Uyumak

20.Birazda aşktan bahsedelim, aşka inanırmısın?hayatında biri varmı?

Tabiki Canımdan Çok Sevdiğim Bir Sevgilim var İnanırım Tabiki İnanmassaydik :D ooo :D
21.Forumdaki etkinlikleri nasıl buluyorsun?

Yetersiz Birazdaha Paylasım Bilgi Akışı Olursa Forumumuz daha Çok Büyür ve yeni üyelere Daha Fazla Rep Vermek Düşer :D

22.Bir cok kişi foruma sömürmek icin giriyor ama birden paylasımcı olarak devam ediyorlar?

Hazıra Dağ Dayanmaz Diye Bir terim Var Kısacası Emeği Sömürmek Herkezinki Emek vermeden Bişiler Kazanmak Hiç Hoş Degil Bunu Anladıkdan Sonra Paylaşımcılar Oluyor Ve Forumumuz Kalkınıyor

23.Forumu taklit edenlerle ilgili görüslerin neler?
Alllah Cezalarını Verecek :D Emek Hırsızlığına Karşıyım adam Emek Harcıyor 3 Kelime Yazmak Üsütne Maal Etmekden Zevk alıyorlar Alıntıdır yassalar Hoş Olur

24.turkmmo.com da belli mevkilere gelebilmek gerçekten çok zor.bu konudaki düsüncelerin nelerdir?

Özveri Tecrübeli Kişiler Hak Ediyor Zaman Harcamadan Olmaz Hiç Bir İş Zora Katlanmak En İyisidir Sonunda O Rankları Görmek Herşeyi Bitirir :D

25.Turkmmo.com'da veya forum dışında kendinize örnek aldığınız kişiler var mı, varsa kimler?

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ADOLF HİTLER SAYGIYLA VE ÖZLEMLE ANIYORUM...

26.forumda sevdigin bir kaç kişiyi bizimle paylasırmısın?

batu_14 admin unthinkinq Boreal
27.Forumda gercek hayattada tanıdıklarınız varmı?Kimler ?
Devrim2 Asdstyle gorkemsengul

Teşeküller :)

Fazla Renk Kullanmışsın ! güzel

Güzel Gözüksün Diye yaptım Galiba Biraz Abartmışım (:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri