Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

böyle bi rezillik olmaz ?????????????????????????????????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boncuq83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 515
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boncuq83

Level 5
TM Üye
Konular
102
Online süresi
55m 59s
Reaksiyon Skoru
191
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
129
MmoLira
12
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

BiMilY ADMILI ÇARIM 111 LEVELDEN 100 LEVEL NASIL DÜŞTÜ BU YAPTIHINIZ HAKSIZLIK GECELERCE BU CARI KASTIM VE İŞLERİM NEDENİYLE OYUNA GİREMİYORDUM ZATEN BU OYUN BÖYLE NEREYE GİDECEK ONUDA KESTİRE BİLMİŞ DEİLİM BURDA HAK YEMEKTEN BAŞKA YAPTIHINIZ BİR İŞ YOK KİM NEDERSE DESİN YAPTIHINIZ BÖYLE BİR DAVRANIŞTAN DOLAYI BU OYUNU BIRAKMA KARI VERİYORUM ZATEN BU OYUN 1 GÜNDE ADLAR 119 118 LEVELERE GELİYOR BEN 4 AYDIR BU CARI KASTIM 111 LEVEL YAPASAYA KADAR MUKAFATI BU MU BİRDUNYA EDİT ALDIM HERNEYSE BEN BU OYUNU BURDA BIRAKIYORUM.

Kardesim sana hak veriyorum gercekten,benimde 96 lvl charım bug ta kaldı ve suan silinmiş gibi hersey sıfır,char neysede edit itemler almıstım full editti char onlara yanıyorum ve bu konuda onca ticket attım,forumdan özel msj attım admine 15 gün oldu ama ilgilenen olmadı maalesef.ama bu işin peşini bırakmayacağımm eğer charı geri düzeltmezlerse yasal ne gerekiyorsa yapacağım!

Son düzenleme:
Zırlama düzeltirler. 127 lvl olmuştu çarın. Levelini 110 sanıyordu ondan yapmış görevli arkadaş. 127 lvl ken böyle bağırmıyordun :) SGM arkadaş ile konuş.

Zırlama düzeltirler. 127 lvl olmuştu çarın. Levelini 110 sanıyordu ondan yapmış görevli arkadaş. 127 lvl ken böyle bağırmıyordun :) SGM arkadaş ile konuş.

Kısa Kes :p:D

Sakin ol. Ne bırakması kardesim , unthinkinq ' e söyle düzeltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri