noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Teşekkür Butonu Lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnsireA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 983
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnsireA

Level 2
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Teşekkür Butonu Lazım Çünkü bu biraz post kasmayı zorluyor, Her Konuya Teşekkür ederek post kasan biri bakıyorsun mod. Olmuş (Tabi Forumda Öyle Bişi Yokta).. olursa diye söylüyorum ayrıca teşekkür butonuna ne gerek var rep varya diyenler için rep Paylaşım Puanıdır ama bu puan'lar için kendini çileden çıkartan üyeler var (Bazıları).. Mesela, Bana +REP verirsen Sana Metin2'de çar vercem vs. vs., Bu Yüzden Forum Kirleniyor Arkadaşlar. Ben Teşekkür Butonunun Olmasından yanayım ve bu forumda hiç bir kirlilik yaratmaz. Ama Şu Şekilde Yapılırsa Bu iş yatar, rep sistemine dönüşür mesela Aldığı Teşekkür Sayılarını profil bilgileri bölümüne taşırsanız yine rep gibi derdine düşerler (söylemesi.)

İyi Günler..

tesekkur butonu olursa;

yeni bir uyelik alirim butun mesajlarima tesekkur ederm.

anlicaan tesekkur olayi olursa spekilasyon olur :)

yinede admine kalmis bir olay fakat sana katilmiyorum..

ßénde KatıLmıyorum !

Bencede [Ormancı*' nın dediği gibide Yeni üyelk açar teşekkr ederim... Birde mesajın altında teşejjr edenler yazıyor ... O çok çirkin bir görüntü veriyor...

Genellikle Katıldığım Forum Sitelerinde Bu Tür Olaylar Olmuyor, Huzurlu Bir Forum Oluyor Daha Çok, Ama Oyun Forumlarında Aynı Şey Olurmu Bilmiyorum Uyanıklar Çıkarmı Bilmiyorum Hem Ben Zaten Teşekkür Sayısı Yazmasın Demiştim. Genellikle Bilgisayar-Teknoloji Forumlarında İnsanlar Paylaşımlarını Yapar Dayanışma İçerisinde Bir Forum Oluyor Belki Kimse Yeni Üyelik Açmaz benim düşüncem kimin aklınca gelirki? yani bilemiyorum karar size kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri