xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Lig Beşiktaş için angarya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Quaresma yoktu, Nihat vardı. Beşiktaş'ın sağ kanadı hiç işlemedi. Ne yazık ki Nihat gerçek kimliğinde değil. O bildiğimiz Nihat'ı ne zaman izleyeceğimizi doğrusu çok merak ediyorum. Sakatlıktan yeni çıktı. Ancak bir an önce toparlanması şart. Beşiktaş'ın ligde iddiasının kalmaması da Nihat için büyük şans. Nihat bu fırsatı her geçen gün gelişme kaydederek değerlendirmek zorunda. Yoksa işi çok zorlaşır.

Beşiktaş'ın sağı verimli değildi. Solunda sadece Simao istim üzerindeydi. Bu Simao, hem usta, hem işçi. Çok koşuyor, defansına yardım ediyor. Golle olan akrabalığını son maçlarda da göstermeye başladı. Usta Simao son derece ciddi. Gel gelelim bizim genç İsmail akıl almaz ukalalıklar içersinde. Futbolla dalga geçilmez. Bir savunma adamının ilk işi kalesini korumaktır. Bu yönde saçmalıklar yapmaya kalkarsa tepkileri üzerine çeker. Tayfur hoca, İsmail'e bu gerçekleri kulağını çekerek öğretmeli.

İSMAİL, NECİP'İ ÖRNEK AL

Genç İsmail, haddini bilmeden oynuyor. Ancak bir başka genç Necip ise canını dişine takarak oynuyor. Terini son damlasına kadar akıtıyor. Sorumluluğunun bilincinde. Hem işin savunma yönünü yapıyor hem de hücum yönünü. Anormal güçlü. Ayakları yere sağlam basıyor. Böyle gençler alınlarından öpülür. İsmail'e önerim Necip'i örnek alması.

Toraman, üstün performansını sürdürüyor. Yenilen iki golde yapacağı bir şey yoktu. Sivok'u da suçlayamayız. Beşiktaş, kendi oyuncusu İsmail'i marke edemedi. Bu nedenle yenildi.

Fernandes, belli ki kaliteli bir oyuncu. Fakat misafir sanatçı gibi. Kiralık adam kendini oyuna vermiyor, veremiyor. Bobo biraz kendisini sorgulamalı. Para istemeye geldiğinde canavar kesiliyor. Sahada süt dökmüş kedi gibi. Koçum biraz kıpırdasan, biraz oynasan nasıl olur acaba? Rüştü maçtan önce taraftarlardan alkış aldı. Maçın sonunda da alkışı hak etti. İki golde de yapacağı bir şey yoktu. Almeida, Beşiktaş'a ısınmaya başladı. Gol atamadığı maçlarda kendisini eleştirirsek haksızlık etmiş oluruz. Almeida, kanat toplarında ne kadar besleniyor, ona bakmamız gerekir. Bu maçta fazla yardım alamadı.

Aslında lig Beşiktaş için tam bir angarya. Futbolcuların bundan sonraki maçlara motive olması çok zor. Şimdi bütün hepsi kupayı bekliyor. Böyle olmasa iki farktan sonra galibiyeti kaçırırlar mıydı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri