Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar benm sorunum çok açık aslında ama kmse çözemed neredeyse arkadaşlar sorun şu Benim bilgsayarım Windows 7 Pvp serverı indiriyorum rardan çıkan dosyalrı metn2nin çine yapıştırıyorum ki bkıyorum oda ne???
Pvpye tıklayınca tür açılıyo Ohaaaaaa....
Anck sorun bilgisayrımda deil sırf bunun için yen laptop aldım ancak ondada aynı sorunla karşılaştım ve çüüüüüüüşş dedimv:m08:
Sadece metin2demi oluyor acaba dedim ve diğer oyunarımdada aynı sorunla karşılaştım bir bilgsayrım Windows7 Ultimate Diğeri Home Basic Yardım Edene 50.000 rep arkadaşlar nolur yardım edin ya pvp oynayamıyorum.....
Pvpye tıklayınca tür açılıyo Ohaaaaaa....

Anck sorun bilgisayrımda deil sırf bunun için yen laptop aldım ancak ondada aynı sorunla karşılaştım ve çüüüüüüüşş dedimv:m08:
Sadece metin2demi oluyor acaba dedim ve diğer oyunarımdada aynı sorunla karşılaştım bir bilgsayrım Windows7 Ultimate Diğeri Home Basic Yardım Edene 50.000 rep arkadaşlar nolur yardım edin ya pvp oynayamıyorum.....