Öncelikle Merhaba Hileyi Bi Yerden Buldum Ve Turkmmo Playerleri Yani Sizlerle Paylaşmak İstedim Eğer Paylaşıldı Diyorsanız Olabilir Ama Ben Detaylı Anlatıcagım...
Hileyi Açmak O Kdar Kolay Degil.
Hileyi İndirdiginizde Rarını Masaüstüne Cıkarın Rara Girip Project Harmony 1.6 yi Sağ Tıklayıp Yöentici Olarak Çalıştıra Basın Ekrana Siyah Bir Ekran Gelicek 2 Ye Basıp Enter Yapın Size Kendi Hesabımı Verigecim 2 Ye Bastıgında Id İsticak İd : burayane123 Sonra Şifre İsticak Şifre burane123 Sonra Yazılar Çıkıcak GodMode : Yazıcak 1 e Basıp Entere Basarsnız Hile Aktif Olur Sonra Assaında Sp Inf Cıkıcak 1 e Basıp Entere Basarsanız O Da Aktif Olucak 0 Acary Cıkıcak 1 e basıp Entere Basarsanız Oda Aktif Olucak Eğer Aktif Etmek İstemedigini Hilnin Sırası Gelince 0 a Basıp Entere Basın Zaten God Mode 1 Hit Sp Inf 0 Acary ... Gibi Seylerden Sonra Waintg For S4 League Diycek Oyuna Girdiginizde Hile Aktif Olucaktir
Not : Hack Deceted Derse Bir Yere Cift Tiklayin [2 Kere Tiklayin] Esc Tusuna Basin.
Anlamayanlar İçin Vidio :
Link :
+ Rep İstiyorum Size Hile Paylaşıyorum Bi Repi Hor Görmeyin
Hileyi Açmak O Kdar Kolay Degil.
Hileyi İndirdiginizde Rarını Masaüstüne Cıkarın Rara Girip Project Harmony 1.6 yi Sağ Tıklayıp Yöentici Olarak Çalıştıra Basın Ekrana Siyah Bir Ekran Gelicek 2 Ye Basıp Enter Yapın Size Kendi Hesabımı Verigecim 2 Ye Bastıgında Id İsticak İd : burayane123 Sonra Şifre İsticak Şifre burane123 Sonra Yazılar Çıkıcak GodMode : Yazıcak 1 e Basıp Entere Basarsnız Hile Aktif Olur Sonra Assaında Sp Inf Cıkıcak 1 e Basıp Entere Basarsanız O Da Aktif Olucak 0 Acary Cıkıcak 1 e basıp Entere Basarsanız Oda Aktif Olucak Eğer Aktif Etmek İstemedigini Hilnin Sırası Gelince 0 a Basıp Entere Basın Zaten God Mode 1 Hit Sp Inf 0 Acary ... Gibi Seylerden Sonra Waintg For S4 League Diycek Oyuna Girdiginizde Hile Aktif Olucaktir
Not : Hack Deceted Derse Bir Yere Cift Tiklayin [2 Kere Tiklayin] Esc Tusuna Basin.
Anlamayanlar İçin Vidio :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
+ Rep İstiyorum Size Hile Paylaşıyorum Bi Repi Hor Görmeyin

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Rica Ederim... Bi Repi Hor Görme .p
Turkish Serverinin Geldikten Sonra Hileyi Denedim Çalıiıyor Sabit Lütfen !.
cok tesekkurler calısıor kardeism ellerine saglik
Turkish Serverinin Geldikten Sonra Hileyi Denedim Çalıiıyor Sabit Lütfen !.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)