kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

S4 League Hack [GodMode,1HitVb.]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkkertmen07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 27K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brkkertmen07

Level 5
TM Üye
Konular
37
Reaksiyon Skoru
80
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba Hileyi Bi Yerden Buldum Ve Turkmmo Playerleri Yani Sizlerle Paylaşmak İstedim Eğer Paylaşıldı Diyorsanız Olabilir Ama Ben Detaylı Anlatıcagım...

Hileyi Açmak O Kdar Kolay Degil.

Hileyi İndirdiginizde Rarını Masaüstüne Cıkarın Rara Girip Project Harmony 1.6 yi Sağ Tıklayıp Yöentici Olarak Çalıştıra Basın Ekrana Siyah Bir Ekran Gelicek 2 Ye Basıp Enter Yapın Size Kendi Hesabımı Verigecim 2 Ye Bastıgında Id İsticak İd : burayane123 Sonra Şifre İsticak Şifre burane123 Sonra Yazılar Çıkıcak GodMode : Yazıcak 1 e Basıp Entere Basarsnız Hile Aktif Olur Sonra Assaında Sp Inf Cıkıcak 1 e Basıp Entere Basarsanız O Da Aktif Olucak 0 Acary Cıkıcak 1 e basıp Entere Basarsanız Oda Aktif Olucak Eğer Aktif Etmek İstemedigini Hilnin Sırası Gelince 0 a Basıp Entere Basın Zaten God Mode 1 Hit Sp Inf 0 Acary ... Gibi Seylerden Sonra Waintg For S4 League Diycek Oyuna Girdiginizde Hile Aktif Olucaktir

Not : Hack Deceted Derse Bir Yere Cift Tiklayin [2 Kere Tiklayin] Esc Tusuna Basin.

Anlamayanlar İçin Vidio :

Link :

+ Rep İstiyorum Size Hile Paylaşıyorum Bi Repi Hor Görmeyin :(

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kardesim Ltfn Alıntı YapMaYalım PaylasıLmıs Konu. Konu KiLit PLs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri