ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle

Turkmt2 npc leri gibi npc ler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duggacone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 515

duggacone

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar..inanin sirf herkes yararkansın die bir vps aldım.. bugun elime geçio ..3-5 güne sitesinden oyununa herşey hazır olucaktır.. yaklasık ortalama 500 kadar kişi aynı anda oynayabilme kapasiteli bir vps 250 tl verdim ama degdi..gerçekten iyi olcak.. yanlız sizlerden bir ricam var .. bendeki npcler genelde hep +85 lvl üstü başlatiyor +100m para veriyor vs vs gibi.. Ben turk mt2 gibi npclere sahip oyun başlangıcta 30-40 lvl arasi baslayan .. örnegin zirhcida kraliyet silahcida yari insan zehir kilici gibi itemlerin olmayıp oyuncuların kendi emekleriyle cikarmalarını istedigim ..kıyasıya mücadele edilicek ve şenliklerle oyuna zevk getiricek bir npc istiyorum... gerçekten bu konuda yardimci olan varsa onla özel konusup oyundada üst mertebeye sahip yapabilirim...

saygılar ...

saçmalık!!!!!! İlk Başta Düşündüğünü yapsan daha iyi olur kendi emeğiyle kasmak isteyen cok az kişi war onlarda 1-2 serverda en güçlü oldumu götleri tavanda.250 Tl GitMesin Boşa

saçmalık!!!!!! İlk Başta Düşündüğünü yapsan daha iyi olur kendi emeğiyle kasmak isteyen cok az kişi war onlarda 1-2 serverda en güçlü oldumu götleri tavanda.250 Tl GitMesin Boşa

:f10::f10::f10::f10::f10::f10::f10::f10::f10::f10::f10::f10: 100%100

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri