Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Egzos'da Patlamanın Sebepleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeyn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 452

zeyn0

Gönüllerin Admini
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
7 Eki 2010
Konular
9,213
Mesajlar
34,101
Reaksiyon Skoru
4,131
Altın Konu
1
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
400
MmoLira
183
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Egzozda patlamanın meydana gelmesi, tüfek patlamasına benzeyen şiddetli bir ses çıkarır. Bu patlama, ateşlemenin değişik sebeplerle kesilmesinden ileri gelmektedir. Aşağıda bu sebepler önem sırasına göre belirtilmiştir.

1- Ateşlemenin birinci devresinde zaman zaman kesilme vardır. Bu halde ampermetre ibresi dinamo şarj ederken sıfırın sağına çok kaçarak fazla şarj gösterecektir.

2- Ateşleme birinci devresinde kısa devre vardır. (Ampermetre ibresi sola saparak dinamo şarj ederken deşarj gösterecektir).

3- Bobin içinde, ikinci devrede, yahut bobinle distribütör arasında kısa devre vardır.

4- Eğer egzozda bir kaç patlama duyulduktan sonra, muayyen bir süre hatta bir kaç gün ses duyulmuyor, sonra yine duyuluyorsa, kondansatör arızalıdır.
 
Teşekkürler.
 
[lang=en]Guzel Tesekkurler.[/lang]
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst