HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Vpsturk.net müşterileri ;
11.04.2011 saat 23:40 itibariyle sitemize gelen yüksek boyutlu saldırılar halâ devam etmekte. Bu yüzden elimizde olmayan bu kapanmadan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz.
Ücretsiz olarak vermiş olduğumuz subdomain ve host hizmetimiz alınan yüksek boyutlu saldırı nedeniyle aksamaktadır.
Bundan dolayı tüm müşterilerimizden özür dileriz.
Saldırıda bulunanların yaralarını bilmediğimiz için merhem süremiyoruz.
Sizi Allah'a havale ediyorum. yüzlerce kişinin ekmeğinin ve emeğinin hesabını nasıl vereceksiniz bilmiyorum.
Not : Saldırının düzenlendiği sitemize erişim sıkıntısı yaşandığından dolayı destek sistemimiz aksamaktadır.Msn adresimizi aktif tutmaya çalışıyoruz.Herhangi bir problemde bize telefon yolu ile de ulaşabilirsiniz.
Msn: cagri@vpsturk.net
Msn: mesut@vpsturk.net
Tel: 532 707 5 707
MESUT TABULGA
Vpsturk.net
11.04.2011 saat 23:40 itibariyle sitemize gelen yüksek boyutlu saldırılar halâ devam etmekte. Bu yüzden elimizde olmayan bu kapanmadan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz.
Ücretsiz olarak vermiş olduğumuz subdomain ve host hizmetimiz alınan yüksek boyutlu saldırı nedeniyle aksamaktadır.
Bundan dolayı tüm müşterilerimizden özür dileriz.
Saldırıda bulunanların yaralarını bilmediğimiz için merhem süremiyoruz.
Sizi Allah'a havale ediyorum. yüzlerce kişinin ekmeğinin ve emeğinin hesabını nasıl vereceksiniz bilmiyorum.
Not : Saldırının düzenlendiği sitemize erişim sıkıntısı yaşandığından dolayı destek sistemimiz aksamaktadır.Msn adresimizi aktif tutmaya çalışıyoruz.Herhangi bir problemde bize telefon yolu ile de ulaşabilirsiniz.
Msn: cagri@vpsturk.net
Msn: mesut@vpsturk.net
Tel: 532 707 5 707
MESUT TABULGA
Vpsturk.net
Geçmiş olsun Mesut bey, bizimde 1 tane ana makinemize saldırı aldık dün sabaha karşı. Umarım atlatırsınız. | Hakan
Teşekkürler hakan bey.
Size de geçmiş olsun.
Ellerine ne geçiyor anlamakta zorluk çekiyorum. Hani zarar vermekse amacın insan gibi geç karşımıza yap bizden daha iyisini al müşterilerimizi.
Böyle hainliklere gerek yok. Hesaplarını vericekler ona inanıyorum.
Size de geçmiş olsun.
Ellerine ne geçiyor anlamakta zorluk çekiyorum. Hani zarar vermekse amacın insan gibi geç karşımıza yap bizden daha iyisini al müşterilerimizi.
Böyle hainliklere gerek yok. Hesaplarını vericekler ona inanıyorum.
Merhabalar Mesut bey dün vps server alımı için havale yapmıştım.Şuan site kapalı...Bir yardımcı olabilirmisiniz?
Merhabalar Mesut bey dün vps server alımı için havale yapmıştım.Şuan site kapalı...Bir yardımcı olabilirmisiniz?
mesut@vpsturk.net msn olarak ekleyin lütfen.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...