- Konular
- 163
- Online süresi
- 9m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo,
Çok Güzel Bir Binek
WoW Oyunundan Yola Çıkarak Tasarlanmıştır.
Öncelikle Belirtmek İsterim Ki Emeğimin Karşılığını Vermenizi Bekliyorum
Siz de + Rep ve Yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirim
Lafı Fazla Uzatmadan Anlatıma Geçelim
RESİM:
NASIL YAPILIR?
*
*NPC.eix & .epk Unpack yapıyoruz
* > ymir work > npc Klasörüne Verdiğim "rocket" dosyasını atınız.
*Daha Sonra .xml Dosyasına Şunları Ekleyin
*Pack Haline Getirirdikten Sonra Serverinizin Pack Dosyalarının İçine Atınız
*root.epk & .eix Unpack Yapıyoruz ve Burada "npclist.txt" Düzenliyoruz.
*Şimdi Mob İd sini Düzenlememiz Lazım,Yine "npclist.txt" İçinde Yapıyoruz Bu İşlemi ,Biraz Alt Satırlara İnin
Benim İçin "20119" Uygundu, Siz Bunu Değiştirebilirsiniz.
*Daha Sonra Pack Haline Getiriniz ve Server Packinize Atınız.
*Şimdi locale_tr.eix & epk Unpack Yapıyoruz.Çıkardığımız Klasörün İçideki "mob_proto" yu Unpack yapıyoruz.
*Ve mob_protoyu pack ettikten Sonra locale_tr.epk & .eix Dosyalarının İçine Atmayı Unutmayın!
*Pack İle İşimiz Kalmadı Artık.Sıra Navicatta
*Navicat Açıyoruz. Player > mob_proto Eklenecekler
*Daha Sonra Oyun İçinden /reload p Yazın yada reboot Atın
*Yeni Bineğiniz Hayırlı Olsun,Güle Güle Kullanın:ka19:
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
+REP ve YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ.
Çeviri %100 Bana Aittir.
NOT : ALINTIDIR
DİPNOT : FORUMDA VERİLDİYSE KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR. . .
AÇIKCASI BEN BULAMADIM . . .
Çok Güzel Bir Binek
WoW Oyunundan Yola Çıkarak Tasarlanmıştır.Öncelikle Belirtmek İsterim Ki Emeğimin Karşılığını Vermenizi Bekliyorum
Siz de + Rep ve Yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirim
Lafı Fazla Uzatmadan Anlatıma Geçelim
RESİM:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NASIL YAPILIR?
*
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
*NPC.eix & .epk Unpack yapıyoruz
* > ymir work > npc Klasörüne Verdiğim "rocket" dosyasını atınız.
*Daha Sonra .xml Dosyasına Şunları Ekleyin
Kod:
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/00_1.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\00_1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/00_1.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\00_1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/00_2.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\00_2.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/00_2.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\00_2.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/02.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\02.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/02.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\02.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/03.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\03.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/03.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\03.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/04.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\04.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/04.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\04.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/20.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\20.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/20.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\20.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/20_1.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\20_1.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/20_1.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\20_1.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/25.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\25.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/25.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\25.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/30.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\30.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/30.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\30.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/31.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\31.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/31.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\31.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/33.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\33.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/rocket.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\rocket.gr2]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/rocket.msm" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\rocket.msm]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/rocket_nemeziss.tga" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\rocket_nemeziss.tga]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/horse_stop.msa" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\horse_stop.msa]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/motlist.txt" type="2"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\motlist.txt]]></File>
<File archivedPath="d:/ymir work/npc/rocket/stop.gr2" type="0"><![CDATA[Source\ymir work\npc\rocket\stop.gr2]]></File>
*Pack Haline Getirirdikten Sonra Serverinizin Pack Dosyalarının İçine Atınız

*root.epk & .eix Unpack Yapıyoruz ve Burada "npclist.txt" Düzenliyoruz.
Kod:
0 rocket rocket
*Şimdi Mob İd sini Düzenlememiz Lazım,Yine "npclist.txt" İçinde Yapıyoruz Bu İşlemi ,Biraz Alt Satırlara İnin
Kod:
20119 rocket
*Daha Sonra Pack Haline Getiriniz ve Server Packinize Atınız.
*Şimdi locale_tr.eix & epk Unpack Yapıyoruz.Çıkardığımız Klasörün İçideki "mob_proto" yu Unpack yapıyoruz.
Kod:
<Mob vnum="20119" name="'rocket'" gb2312name="rocket" type="1" rank="5" battle_type="0" level="1" event_type="2" mob_color="0" />
*Ve mob_protoyu pack ettikten Sonra locale_tr.epk & .eix Dosyalarının İçine Atmayı Unutmayın!
*Pack İle İşimiz Kalmadı Artık.Sıra Navicatta
*Navicat Açıyoruz. Player > mob_proto Eklenecekler
Kod:
INSERT INTO mob_proto VALUES ('20119', 'rocket', 0x4E6F6E616D65202020202020202020202020202020202020, '5', '1', '0', '1', '', '', '0', '', 'STUN,SLOW,CURSE,TERROR', '0', 'lion', '2', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '120', '3', '1', '2', '2', '400', '4', '100', '100', '0', '2000', '150', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');
*Daha Sonra Oyun İçinden /reload p Yazın yada reboot Atın
*Yeni Bineğiniz Hayırlı Olsun,Güle Güle Kullanın:ka19:
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
+REP ve YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ.
Çeviri %100 Bana Aittir.
NOT : ALINTIDIR
DİPNOT : FORUMDA VERİLDİYSE KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR. . .
AÇIKCASI BEN BULAMADIM . . .
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkürler . Fakat Bence Gereksiz Ama Genede Emeğe Saygı
- Konular
- 163
- Online süresi
- 9m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 124
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Öncelikle Paylaşım İçin Teşekkürler . Fakat Bence Gereksiz Ama Genede Emeğe Saygı
Hem Sevindim,Hem Üzüldüm. Ama Yorum İçin Teşekkürler . . .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)