ben hamachi servere giremyorum sunucya bağlanırken hata diyor
yanlışmı yapıyorum diye baktım yanlışta yapmıyorum ağa takılıyorum mc.txt ye ip yi yazıyorum üyelik istiyorum (üyelik en az 50 dk sürüyor) en sonunda alıyorum üyeliği giriyom ama suunucya bağlanırken hata diyor tekrar bi yardım edin
LÜTFEN YARDIM

:f27::f27::f27::m15::m15::ka10::ka10::l01::l01::l01::l01::l01::f08::f08:
Doğrusunu söylemek gerekirse kimin ağına girdiysem kimse beni takmıyor oyun açıkmı bakan yok üyelik kim veriiyor bakan yok adam açıyor bakmıyor ilgilencek varsa söylesin onunkine girim...
yardım edenlere şimdiden teşekürler
yardım etmeye çalışanlarada şimdiden teşekürler...
yanlışmı yapıyorum diye baktım yanlışta yapmıyorum ağa takılıyorum mc.txt ye ip yi yazıyorum üyelik istiyorum (üyelik en az 50 dk sürüyor) en sonunda alıyorum üyeliği giriyom ama suunucya bağlanırken hata diyor tekrar bi yardım edin
LÜTFEN YARDIM

:f27::f27::f27::m15::m15::ka10::ka10::l01::l01::l01::l01::l01::f08::f08:Doğrusunu söylemek gerekirse kimin ağına girdiysem kimse beni takmıyor oyun açıkmı bakan yok üyelik kim veriiyor bakan yok adam açıyor bakmıyor ilgilencek varsa söylesin onunkine girim...
yardım edenlere şimdiden teşekürler
yardım etmeye çalışanlarada şimdiden teşekürler...
o.çler baksanıza ananı bacınızı sikim sizin şerefsizin oğulları ebenize sokim sizin piçin çocukları ananızın amını eşşeq siqe amq oğulları
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)