NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Özgüven geri geldi..

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 230

backtoback

Level 19
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
21 Tem 2009
Konular
2,390
Mesajlar
14,513
Reaksiyon Skoru
686
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
280
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Manchester United'ı Old Trafford'da devirerek destan yazan Beşiktaş'ta moraller tavan yaptı. Futbolcuların yarın oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi çok rahat ve keyifli oldukları gözlenirken, teknik direktör Mustafa Denizli, bu havanın takımını şampiyonluğa kadar taşıyacağını iddia etti.

Her zaman inançlı olmanın önemine dikkat çektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Ben takıma olan inancımı hiç kaybetmedim. Ligde 12 puan geriye düşmek özgüvenimizi yıprattı. Bazı futbolcularımız beklediğimiz performansın gerisinde kaldı, sakatlıklar da olunca toparlamakta güçlük çektik. Ama gelinen noktadan çok mutluyum. Çünkü liderle aramızdaki farkın önemli bir bölümünü kapattık ve şampiyonluğa ortak olduğumuzu gösterdik. Bu farkın önümüzdeki maçlarda daha farklı bir seyir alacağını söyleyebilirim. Benim için en büyük kazanç takımın geçen seneki özgüvenine kavuşması. Bu güven bizi şampiyonluğa kadar götürür" diye konuştu.

AKLI ESKİ MAÇLARDA KALDI
En büyük üzüntüsünün Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadıkları maçlarda yaşadıkları kayıplar olduğunu vurgulayan Denizli, "İç sahadaki Manchester United maçını kazansak, Moskova'da beraberlik alsak bugün farklı şeyleri konuşurduk. Kötü maçlar çıkarmadık. Üzüntüm budur. Ama M.United'ı evinde devirmemiz çok önemliydi. Bu galibiyet sadece Beşiktaş'ın değil, Türk futbol tarihine de geçmiştir" dedi.

Kimseye kırgınlığı olmadığını da sözlerine ekleyen Mustafa Denizli, "Başta biraz geri kalınca eleştiriliyoruz. Ben her zaman bu yarışın sonunun beklenmesi gerektiğini söyledim" ifadesini kullandı.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst