- Konular
- 741
- Reaksiyon Skoru
- 408
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Forlan "Bana yıllık 5 milyon Euro verirseniz seve seve gelirim" dedi
Beşiktaş Forlan'ı transfer etmek için kapalı kapılar ardında girişimlerini sürdürürken Uruguay'lı yıldız Siyah- Beyazlı kulüpten yıllık 5 milyon Euro istedi.
HERKESİ ALABİLİRİZ
Forlan, "Beşiktaş'a gelmemem için bir neden yok. Takımda Simao, Guti, Almeida ve Quaresma gibi çok yakından tanıdığım isimler var. Ancak A.Madrid'den yıllık 4.5 milyon Euro alıyorum. Beşiktaş'a 5 milyon Euro'ya gelirim" dedi. Bu arada Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, seneye çok iyi bir takım kuracaklarını ifade ederek, "Beşiktaş istediği her oyuncuyu alır. Guti'yi de göndermek istemiyoruz" ifadesini kullandı
- TAKVİM -
Beşiktaş Forlan'ı transfer etmek için kapalı kapılar ardında girişimlerini sürdürürken Uruguay'lı yıldız Siyah- Beyazlı kulüpten yıllık 5 milyon Euro istedi.
HERKESİ ALABİLİRİZ
Forlan, "Beşiktaş'a gelmemem için bir neden yok. Takımda Simao, Guti, Almeida ve Quaresma gibi çok yakından tanıdığım isimler var. Ancak A.Madrid'den yıllık 4.5 milyon Euro alıyorum. Beşiktaş'a 5 milyon Euro'ya gelirim" dedi. Bu arada Futbol Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, seneye çok iyi bir takım kuracaklarını ifade ederek, "Beşiktaş istediği her oyuncuyu alır. Guti'yi de göndermek istemiyoruz" ifadesini kullandı
- TAKVİM -
- Konular
- 322
- Online süresi
- 3h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)