SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Şimdi sırada Tekke var!h

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan backtoback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 275

backtoback

Level 19
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
21 Tem 2009
Konular
2,390
Mesajlar
14,513
Reaksiyon Skoru
686
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
280
MmoLira
-7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Güney Kore'nin FC Seul takımı ile sözleşmesi bu ay sonunda sona erecek olan teknik direktör Şenol Güneş ile prensipte anlaşmaya vardıklarını ve deneyimli teknik direktör ile hafta içinde 3,5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Hafta içinde Güney Kore'ye giderek Şenol Güneş ile görüşen kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Trabzon'a döndüler.

Yener, yaptığı açıklamada, Şenol Güneş ile Kore'de yaptıkları görüşmelerin olumlu noktalandığını belirterek, ''Güneş ile anlaşmaya vardık. Salı günü Trabzon'a gelerek göreve başlayacak'' dedi.

Güneş ile maddi konularda hiç konuşmadıklarını ifade eden Yener, ''Takımda çalışma şekliyle ilgili her şeyi konuştuk. Ama ekonomik konuda isteği olmadı. Yönetim ne uygun görürse onu kabul edeceğini söyledi. Trabzonspor'da hiçbir zaman para konuşmam dedi. Görüşmelerimiz iyi geçti ve olumlu noktaladık, bizi kırmadı'' dedi.

Güneş'in Pazartesi akşamı Türkiye'ye geleceğini kaydeden Yener, ''Salı günü Trabzon'da olacak ve basın toplantısı düzenleyecek. Büyük olasılıkla da Çarşamba günü Güneş ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacağız. Trabzon'da çalışma şekliyle ilgili kendisi düzenleyeceği basın toplantısında bilgi verecek'' diye konuştu.

Yener, istatistiklere bakıldığı zaman Trabzon'a gelen bütün yabancı hocaların başarısız olduğunu anlatarak, şunları söyledi:
''Trabzonspor, en başarılı dönemlerini, Ahmet Suat Özyazıcı, Özkan Sümer, Şenol Güneş gibi hocalar döneminde yaşamıştır. Yönetim olarak tüm camiada Şenol Güneş ile eski başarılı günlere kavuşacağımıza inanıyoruz. Sabırlı olacağız. Uzun vadeli bir programla yapılanma gerçekleştireceğiz. Her geçen gün ile daha iyiye gideceğimizi umuyoruz.''
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst