- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kaan arkadasımdan devralmıs oldugum karaktere bir türlü ısınamadım.O yüzden bende devretmek istedim.
Karakter İsmi:XxApaCHeexX
Karakter Türü:Karabüyü Sura
Seviye:92
Charın İtemleri:Baya bi item var. Tek tek buradan belirtmek istemedim.Bilenler vardır mutlaka.Ws de alamadıgım kimse yok gibi.
İçindeki Skiller:Bir skil haric digerleri p.
İçindeki Karakter(ler):İçerisinde baska karakter yok.
İletişim Bilgileriniz:makdany_1905_ua @ hotmail. com ciddi düsünenler arkadaslarla mail adresimden daha detaylı konusabiliriz.
Satım Teklifleriniz:TR de olympos serverında +70 itemli charla veya tl karsılıgı olabilir.
Karakter İsmi:XxApaCHeexX
Karakter Türü:Karabüyü Sura
Seviye:92
Charın İtemleri:Baya bi item var. Tek tek buradan belirtmek istemedim.Bilenler vardır mutlaka.Ws de alamadıgım kimse yok gibi.
İçindeki Skiller:Bir skil haric digerleri p.
İçindeki Karakter(ler):İçerisinde baska karakter yok.
İletişim Bilgileriniz:makdany_1905_ua @ hotmail. com ciddi düsünenler arkadaslarla mail adresimden daha detaylı konusabiliriz.
Satım Teklifleriniz:TR de olympos serverında +70 itemli charla veya tl karsılıgı olabilir.
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkdaş seni yermek için söylemiorum ama aklın fazla havalarda
TR DEKİ +70 HEMDE İTEMLİ ÇAR la tkas olur diosun sen pvp deki bir çarı tr deki bir çarla nasıl kıyaslıyosun 70 LWLE SEN KASMANIN ZORLUĞUNU VE İTEM YAPMANIN EHEMMİYETİNİ ÖĞRENEMEMİŞİNKİ TRDEKİ BİR ÇARLA OSURA ÇARINI TAKAS GİBİ BİR İŞLEM DÜŞÜNÜYORSUN dediğim gibi yermek değil amacım ama mantıklı ticaret yaplm biraz
TR DEKİ +70 HEMDE İTEMLİ ÇAR la tkas olur diosun sen pvp deki bir çarı tr deki bir çarla nasıl kıyaslıyosun 70 LWLE SEN KASMANIN ZORLUĞUNU VE İTEM YAPMANIN EHEMMİYETİNİ ÖĞRENEMEMİŞİNKİ TRDEKİ BİR ÇARLA OSURA ÇARINI TAKAS GİBİ BİR İŞLEM DÜŞÜNÜYORSUN dediğim gibi yermek değil amacım ama mantıklı ticaret yaplm biraz- Katılım
- 8 Ara 2009
- Konular
- 406
- Online süresi
- 3h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 433
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 182
- DevLira
- 0
tks yapanlar çıkabilir belli olmaz hayırlı takaslar .istersen 61 lvl çar verim tr de 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)