HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Mühim olan yüksek level olmak değil, en kısa sürede ve en güçlü olmak.
Bunu en iyi yapan o oldu.Ben oyuna onu tanıyarak başladım ve anılarımda güzelliklere sahiptir.
Vazla Soze gerek Yok Gir Bak beyenmesen Cikarsin
DIKKAT Her Koye 2 Tane Gm Alımı Vardır Neden Sen Olmayasın O Gm Gm Tercubesi Olanlar Oncelik Verilcektir.....
16GB Ram O lag %100 Turkce Lonca Emlakcı Toprak alımları +9 Full itemler Efsunlar Evant ler Mecuttur sizde yerinizi alin gec kalmayin
CH1 CH2 CH3 CH4 AKTIFTIR
DROPLAR /500 K dır
NPC RESIMLERI :
SİLAHCI :
ZIRHCI:
MARKET:
PERUNUM MARKET:
Ve Koylere ve Bolgerele Isınlanma Yuzlugu Domuz Kurt Aslan Beyaz Aslan Bınekler P Acma Npc Surgun Magrasına Gıdıs Itemelrı Ve Isınlayıcısı Ve Aklınıza Gelemıyecek Daha Bır Cok yenılık Bu Sw Sızde Yerınızı Almak Istermisiniz
Bunu en iyi yapan o oldu.Ben oyuna onu tanıyarak başladım ve anılarımda güzelliklere sahiptir.
Vazla Soze gerek Yok Gir Bak beyenmesen Cikarsin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DIKKAT Her Koye 2 Tane Gm Alımı Vardır Neden Sen Olmayasın O Gm Gm Tercubesi Olanlar Oncelik Verilcektir.....
16GB Ram O lag %100 Turkce Lonca Emlakcı Toprak alımları +9 Full itemler Efsunlar Evant ler Mecuttur sizde yerinizi alin gec kalmayin
CH1 CH2 CH3 CH4 AKTIFTIR
DROPLAR /500 K dır
NPC RESIMLERI :
SİLAHCI :
ZIRHCI:
MARKET:
PERUNUM MARKET:
Ve Koylere ve Bolgerele Isınlanma Yuzlugu Domuz Kurt Aslan Beyaz Aslan Bınekler P Acma Npc Surgun Magrasına Gıdıs Itemelrı Ve Isınlayıcısı Ve Aklınıza Gelemıyecek Daha Bır Cok yenılık Bu Sw Sızde Yerınızı Almak Istermisiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adresinden Uye Olunuz Oyunun Tadını Cıkarınız:ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)