Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

"Neden gideyim?"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Özellikle Bernd Schuster’in teknik direktörlük görevinden ayrılmasından sonra iyice yoğunlaşan ‘Guti Hernandez de Beşiktaş’a veda edecek’ söylentileri hız kesmeden sürüyor. Ancak İspanyol futbolcu, geçen ayın sonlarında düzenlenen basın toplantısında yaptığı “Ben Schuster için gelmedim ki buraya” şeklindeki açıklamasının hala arkasında duruyor. Öyle ki, ünlü oyuncu İstanbul’da ve Beşiktaş’taki hayatından çok memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Parasını tıkır tıkır zamanında aldığını, takım arkadaşlarıyla olsun, hocası ya da yönetimle olsun hiçbir sorunun olmadığını vurguluyor. Özellikle Siyah-Beyazlı taraftarların kendisine gösterdiği yakın ve coşku dolu ilgiye sık sık teşekkür ediyor. Bu sezon ligde yaşanan hayal kırıklığından ötürü bu tür sözlerin ortaya atıldığına inanan Guti Hernandez, teklifler almasının ise çok doğal olduğunun altını çizkmeyi de ihmal etmiyor.

Menajeri: Guti kalıcı

Aslında sadece İspanyol futbolcu değil böyle düşünen... Menaceri Marco Kırdemir de, kendisine bu yönde yöneltilen soruları benzer biçimde yanıtlıyor. Guti ile sık sık telefonda, bazen de yüzyüze görüştüklerini vurgulayan Kırdemir, “Menaceri olarak benim böyle bir ayrılıktan haberim yok doğrusu. Şu an böyle bir şey söz konusu değil yani. Yarın olur mu, bunu da kimse bilemez. Zaten herhangi bir gelişme olursa, bu gizli kalmaz. Çünkü Guti çok ünlü ve sürekli izlenen biri” diyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri