HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler bugun prisona girdim multi cektim SADECE Turk Oldugum icin kick yiyorum.
bunun sebebi hack kullananlardir artik turkum die oyuna girer girmez kick atiolar.Hack kullandimi fpsniz dusuo pc oluo sonra forumada fpsm dusuk oynayamiom dersiniz tabii hackle oynarken iyi.(Bazilarinin pcleri kokten kotu onlardan ozur :=))size belki hackle oynamak guzel gelio ama z8 elinde sonunda hackleri kokunu kazıyacak o zaman noob olcaksiniz hacksiz oynayamicaksiniz pcniz virusten kotu duruma gelcek fpsniz 10dan yukari cikmicak o zaman goruscez
bunun sebebi hack kullananlardir artik turkum die oyuna girer girmez kick atiolar.Hack kullandimi fpsniz dusuo pc oluo sonra forumada fpsm dusuk oynayamiom dersiniz tabii hackle oynarken iyi.(Bazilarinin pcleri kokten kotu onlardan ozur :=))size belki hackle oynamak guzel gelio ama z8 elinde sonunda hackleri kokunu kazıyacak o zaman noob olcaksiniz hacksiz oynayamicaksiniz pcniz virusten kotu duruma gelcek fpsniz 10dan yukari cikmicak o zaman goruscez
Size anlatamıyorum Türkler'in 5-10 katı yabancılar hack kullanıyor ! Türk'ler sadece sevilmediği için kick yiyor şunu anlıyor.
ßyMesMes;3967969' Alıntı:Size anlatamıyorum Türkler'in 5-10 katı yabancılar hack kullanıyor ! Türk'ler sadece sevilmediği için kick yiyor şunu anlıyor.
Neyse bu konu uzar kilitliyorum. Ama aklınızda bulunsun girin yabancı hack forumlarına bakın 1 günde en az 15 000 kişi bakıyor konuya !! Burda 1 ayda 15 000 kişi zor bakıyor bir hack konusuna. Şimdi Türk'lere hacker demeyi bırak. Sen hacker görmemişsin daha. Siz yabancıları PRO zannedin. Save alıp izleseniz anlarsınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...