BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Turkmt2 ye noldu???? :(:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alparac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADŞLAR turkmt2 NEDEN AÇILMIYOR VALLA KAPANIRSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM :(
VEDE ÇOK KIZARIM:mad:
O KDAR YATIRIM YAPTIK AMQ OYUN 10 KASIMDA AÇILDI 28 KASIMDA KAPANACAKMI HAMACHİLER BİLE DAHA UZUN SÜRERDİ:ka24::ka24::(

EVEĞ BİR BİLGİSİ OLAN VARSA SÖYLEYEBİLRMİ ?

Son düzenleme:
Beyler oyun açıldı hepimize h.o ve süper bir haberim var isteyen pm atsın gm oldum 1 haftadır istek yolluom bugun gm oldum isteyen inanmassa yarın girsin de baksın...adım P1SL1K artık [gm]P1SL1K oldu herkese h.o...

Evet arkadaşlar Turkmt2 Forumun da moderator olarak çalışan arkadaşım Shorty ile bağlantı kurmuştur ve Shorty açıklama olarak: Bir sorun hallediyorum başka bir sorun çıkıyor Sistemimizde elimizden gelenlerde bunlar dı Sunucu taşıma sırasın da çok sorunlar yaşadık hiç birşey yolunda gitmedi tam olarak istediğimizi gerçekleştiremedik son yapacağımız birşey vardı bizde Oyunu kapattık yapılacak birşey yok böyle olmasını bizde istemezdik ama Bu pvp 'dir bugünün olup yarının olmadığını bilmelidirler.

demiş.. Evet arkadaşlar Bir Pvp daha Yalan oldu geçmiş olsun.. Bu yazıya inanmıyan arkadaşlar olacaktır onlar da kendileri bilir o da onların sorunu olur :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri