Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Komik Yazılar :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IPronI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 470

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Geçen gün su içecektim, bir baktım şişenin üzerine "içme suyu" yazıyor içmedim nabıyım.

Durumuna, "uçurumun kenarındayım, üflesen uçarım" yazan arkadaşı dürttüm. Komada yarını zor görür

İnsan nedir biliyomusun; Ağaçları kesip kağıt yapan, daha sonra da o kağıtların üzerine "ağaçları koruyun" yazandır

Dilenciden para çalayım dedim, tekerlekli sandalyedeki adamı ayaklandırdım çok mübarek bir insanım ben ağabey.

Sevgili Rtük,10 dk. reklam arasına alışmış bi milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var

Uzun zamandır kullanmadığınız bir şeyi arayıp bulamadığınızda " Ben attım onu ." sözünü söyleyen kişiye Anne denir

Dini bi programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra günaha girmiş gibi hissediyorum.

Eski sevgilim mesaj atmış.
- ' S.a ' diye.
- ' AsKimsin dedim '
- Ama biz ayrıldık dedi.
- Tamam bende 'As Kimsin' dedim.
- Mesaj alamıyorum

Evlilikler neden kısa sürer; Gelin arabasının önünü kesen çocuğa boş zarf verirsen, o yediğin küfürle en fazla 6 ay evli kalabilirsin zaten

Silgisini kαybetmeden bitirebilme bαşαrısını göstermiş biri vαrsα o dα derste ufαk ufαk kopαrıp elαleme fırlαtαn İnsandır.

Ben pilot bile olsam, uçak kalktığı an babam "oğlum hazır kalkmışken bir bardak su getir" der.

Muayeneden sonra reçete yazan doktora, "hap verme yutamam, şurubun kokusunu midem kaldırmıyor, iğneden de korkarım" diyen yaşlı kadına, "Muska mı yazayım?" diyen doktora bir alkış istiyorum :D

+ Rap Verir seniz sevinirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri