mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Acil girin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeTRiChORDiE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 380

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ya bişey söylicem siz milleti kendiniz gibimi sanıyorsunuz konu açıp dior 31t param kayıp xdxdxd 31t bi kere ömrünüz boyunca mmomt2 oynasanız yapamassınız belki 5 ayda :d oda 1 k bile harcamassan biliyoruz tabi 5 ay para harcamadan olmıyacak editli itemmiş hem kaybolsa bile mmomt2 artık editli iteminizi vermiş artık sorumlu sizsiniz lütfen herkezi kendiniz gibi sanmayınız ben gm deilim hatta 81 lvl bi oyuncuyum gmler söylemiyor ama ben söylüyorum altını çiziyorum [ı][sıze="5"]herkezi kendiniz gibi sanmayın lütfen çarınız bugdamı kaldı 15 kez felan deneyin oluyor iteminizmi kayboldu siz sorumlusunuz sebepsiz banmı bilinki sebebi vardı hakaret bile olabilir yani ilk önce bi ne yaptığınızı düşünün sonra konuyu açın[/sıze][/ı]saygılarla :)

kardesim ben 250 t yi ticarete koyup edit satın alan gördüm 31 t yi 5 ayda yapamazmıs sen oyunu iyi öğren bu bir.ikincisi charın bug ta kalsın bak gör ne oluyo,15 kere dene düzeliyomus 15 kere dene 25 kere ticket at yine değişen bişey yok char yok sıfır düşün birde o charda 8 adet edit item var 200tl basmıssın chara? Güldürme bizi sen oynamaya devam et az kaldı öğreneceksin bazı gercekleri!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri