- Konular
- 712
- Reaksiyon Skoru
- 738
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -52
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konu ALıntıdır - PayLasıldıysa OzurDileklerimi Bildirmek İsterim
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Tekrar bir tezahürat yaması ile sizlerle birlikteyim. Tezahüratlarımın beğenilmesine karşılık yeni bir tezahürat paketi hazırladım. İnşallah beğenirsiniz. Emeğe saygı göstermeniz benim için yeterlidir.
Gelelim yamaya. Yamanın kurulumu çok basit.
Kurulum!
dt01.img klasörünü oyunun yüklü olduğu yerdeki KONAMI /Pro evolution Soccer 2011 / Kitserver / img / klasörünün içine yapıştırıp kitserveri çalıştırın tezahuratlar oyuna yüklencektir. (dt01.img klasörü yoksa oluşturun )
EDIT Dosyasının İçindeki dosyaları ise Belgelerim/Konami/Pro Evolution Soccer 2011 veya Kullandığınız yama Mesala;
(Gtr Asrinymsi Gercek 2011) içerisine Atınız.
Ben EDIT Dosyasını Gtr Asrinymsi Gercek 2011 den yaptım. Tezahüratları değil sadece EDIT Dosyasını kullandım. Çünkü aramızda Gtr Asrinymsi Gercek 2011 i kullanan arkadaşlarımız var. Onun için yaptım bazıları farklı yama kullanıyorlarsa bana özel mesaj atabilirler veya da benim eski konumdan nasıl yapacaklarına bakabilirler. ID lerin uyması gerekli ki tezahüratlar çalışsın.
Eski Konumda Detaylı Bilgiyi Vermiştim. Ordan Bakabilirsiniz. Gtr Asrinymsi Gercek 2011
Kullanmayanlar!
Konu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Konudaki ID lerle Diğer Konudaki ID ler farklı Kuramayan Arkadaşlar Sorunlarını Yazsınlar Yardımcı Olurum.
Şimdiden herkese İyi Oyunlar Diliyorum.
Sesler kalitelidir. Spor Toto Süper Lig 18 Takımın Tezahüratları Mevcuttur.
Sorunu olan arkadaşlarımızın sorunlarını çözeceğim. Ama herkese birden yetişemem. Teker teker sorunları halletmeye çalışacağım.
Kendim tarafımdan denenmiştir. Ve %100 Sorunsuz çalışmaktadır.
Yamanın Boyutu 119 MB olduğu için sıkıştırma yapılıp, 56,8 MB olmuştur.
Link:
Linkte Sorun Yaşarsanız Bildirin.
Linkleri Yenileyim.
Rar Şifresi: ByMatrix
Arkadaşlar Yeni Linkleri Veriyorum. Hangisinden İsterseniz İndirirsiniz.
Arkadaşlar sizin için Resimli Anlatım hazırladım. Tezahürat yamasını kurmak için hazırladım.
Link:
Rar Şifresi: ByMatrix
İyi Günlerde Kullanın Arkadaşlar.
İyi Oyunlar.
Elimden Geleni Yaptım. İnşallah Beğenirsiniz.