HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ad: Burak
Soyad: Korkmaz
Hangi Pvpde Gm oldun: 158 Kere GM Oldum 9 Kere Kendim Kurdum Vps.. 26 Kerede Hamachi Kurdum..!!
Kaç Saat Onsun: 20-24
Soyad: Korkmaz
Hangi Pvpde Gm oldun: 158 Kere GM Oldum 9 Kere Kendim Kurdum Vps.. 26 Kerede Hamachi Kurdum..!!
Kaç Saat Onsun: 20-24
Ad: emirhan
Soyad: karagöz
Hangi Pvpde Gm oldun: apachemt2 , globalmt2 , nothingmt2 (uzun süreli) SGM'lik
Kaç Saat Onsun: 4-5
em1rh4n@turkmmo.com
Soyad: karagöz
Hangi Pvpde Gm oldun: apachemt2 , globalmt2 , nothingmt2 (uzun süreli) SGM'lik
Kaç Saat Onsun: 4-5
em1rh4n@turkmmo.com
Adın : Mikael Erdem
Soyadın : DÜZ
Yaşın : 16
Nerelisin : Eskişehir
Kaç kere Gm oldun : 3
Tüm Gm kodlarını ezbere biliyormusun : Hepsini tam bilmiyorum ama programlar var.
Haftada kaç saat açıksın : Tam bir şey söylemem ama okul, dershane ve uyku dışında hep oyuna girerim.Yaklaşık 30 saat
Ayrıca kendi eklemek istediklerim asla oyunda küfür etmem, yançar açıp oyuncuları kontol etmem ne yapacaksam gm çarıyla yaparım, sadece istanbul türkçesi ile konuşurum yani garip garip şekiller ile konuşmam.Arkadaşlarımı çağırıp onlara item vermem veya ayrım yapmam.
Benle irtibata geçmek için;
Msn : m i k o _ e s _ d e a d _ @ h o t m a i l . c o m
Facebook : Mikael Erdem DÜZ
Yaşım 16 olabilir ama ne kadar olgun olduğumu göreceksiniz.
Pvp server kurma ile bilgim çok azdır ancak oyunun iç içeriği ile bilmediğim konu yok diyebilirim hem tr hem pvp olarak.
Soyadın : DÜZ
Yaşın : 16
Nerelisin : Eskişehir
Kaç kere Gm oldun : 3
Tüm Gm kodlarını ezbere biliyormusun : Hepsini tam bilmiyorum ama programlar var.
Haftada kaç saat açıksın : Tam bir şey söylemem ama okul, dershane ve uyku dışında hep oyuna girerim.Yaklaşık 30 saat
Ayrıca kendi eklemek istediklerim asla oyunda küfür etmem, yançar açıp oyuncuları kontol etmem ne yapacaksam gm çarıyla yaparım, sadece istanbul türkçesi ile konuşurum yani garip garip şekiller ile konuşmam.Arkadaşlarımı çağırıp onlara item vermem veya ayrım yapmam.
Benle irtibata geçmek için;
Msn : m i k o _ e s _ d e a d _ @ h o t m a i l . c o m
Facebook : Mikael Erdem DÜZ
Yaşım 16 olabilir ama ne kadar olgun olduğumu göreceksiniz.
Pvp server kurma ile bilgim çok azdır ancak oyunun iç içeriği ile bilmediğim konu yok diyebilirim hem tr hem pvp olarak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)