HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar Türkde İtem,Char,Para Verene Süper Fırsat
İlk Fırsatı
Metin2 Pvp Kuracağım (Hamachi)
Özellikleride Bunlar Olucak
+Site
+Oyun
+Forum
+Chat
+Face
+Npc Edit
+İtem Edit
+Efsun Ayar
+Gmlik Yapma
+Pack Yapma
+Portmap Açma
+Oyunu Açıp/Kapama
+Elektro Parlama Özelliki
+Giriş Ekran Resmi
+Npc İtem Edit
+Oyun İsmi
+At Gözleri Edit,Ölme Taklit,Yan Takla Atma,Npc Dans Ettirme.....!
[Daha Dolu]
Arkadaslar Bunların Hepsini Kendim Yapıcam Orda Olmayanlar Mesala P Nasıl Olcak Daha Dolu Anlamı Hepsini Biliyorum Yapıcam Anlamında Mesala Nasıl Anlaşıcaz Bunları Yapmak Benim İçin 2saat Adam İlk Yap Derse Baştan Gelmesin Güvenen Gelsin Elimde Bir Sürü Kanıt Beni Tanıyan Firma Şirketler Vardır.Bunlarla İnana Bilirler Türkde Özellikle Diyorum Yörükde Olsun İtem,Char,Para Tabi Diğer Ülkelerde Olabilir Tamam Güvendim Msn Nasıl Ulaşacağım Dersen Al
Msn:hasan-_-gs-1905@hotmail.com
Kanıtlardan Bir Kaçını Bu Sitede Goster Dersiniz
Sitelerimdir Özellikle Tabumt2de Şirketinde Özel Çalıştım Prof.'lim Ooo Süpersin Demeden Msn Ekle Konusalım Daha İstedin Özellik Getiririm Swnize...Face Derken Mt2nin Facesini Ben Kurcam Gerçi Kolay İş.!Nse İyi Günler!
İlk Fırsatı
Metin2 Pvp Kuracağım (Hamachi)
Özellikleride Bunlar Olucak
+Site
+Oyun
+Forum
+Chat
+Face
+Npc Edit
+İtem Edit
+Efsun Ayar
+Gmlik Yapma
+Pack Yapma
+Portmap Açma
+Oyunu Açıp/Kapama
+Elektro Parlama Özelliki
+Giriş Ekran Resmi
+Npc İtem Edit
+Oyun İsmi
+At Gözleri Edit,Ölme Taklit,Yan Takla Atma,Npc Dans Ettirme.....!
[Daha Dolu]
Arkadaslar Bunların Hepsini Kendim Yapıcam Orda Olmayanlar Mesala P Nasıl Olcak Daha Dolu Anlamı Hepsini Biliyorum Yapıcam Anlamında Mesala Nasıl Anlaşıcaz Bunları Yapmak Benim İçin 2saat Adam İlk Yap Derse Baştan Gelmesin Güvenen Gelsin Elimde Bir Sürü Kanıt Beni Tanıyan Firma Şirketler Vardır.Bunlarla İnana Bilirler Türkde Özellikle Diyorum Yörükde Olsun İtem,Char,Para Tabi Diğer Ülkelerde Olabilir Tamam Güvendim Msn Nasıl Ulaşacağım Dersen Al
Msn:hasan-_-gs-1905@hotmail.com
Kanıtlardan Bir Kaçını Bu Sitede Goster Dersiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sitelerimdir Özellikle Tabumt2de Şirketinde Özel Çalıştım Prof.'lim Ooo Süpersin Demeden Msn Ekle Konusalım Daha İstedin Özellik Getiririm Swnize...Face Derken Mt2nin Facesini Ben Kurcam Gerçi Kolay İş.!Nse İyi Günler!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)