Arkadaşlar Sizlere OverKiller 3.0 Sunuyorum %100 Çalışıyor Anlatım:İlk Önce İndirdiğimiz Rardan Dosyaları Masa Üstüne Atıyoruz Sonra Overİnjector Açıyoruz Gelen Yazıya Aceptar
Diyoruz Sonra İnjector3 Açıyoruz Procces Name Kısmına Crossfire.exe Yazıyoruz Sonra Add Kısmını Tıklıyarak Overkiller.dll Dosyasını Tıklayıp İnject Ediyoruz Sonra
Bu Yazının Geldiğini Göreceksiniz Aceptar Deyip Oyuna Girin.
Hack Çalıştırmak İçin:F8 Tuşuna Basın.
Hotfile Link:
Rapidshare Link:
Virustotal:
Wiskhyy Sevgilerle
Anlatım Bana Aittir Hack [Mpgh]Alıntı İnjector Olmadan Çalışmıyordu Bende İnject Dahil Ederek Çalışdırdım Vin7 ve Vistada Çalışmıyor Xp Kullanıcıları İçindir.
Bu Hack Ne İşe Yarar:Tek Atma Bombadan Etkelenmezsiniz Kesinlikle Oyunda Hata Almazsınız Ve Hızlı Sarjor Değiştirirsiniz...
Moderetorler Dosya Gayet Temizdir Paylaşıldı Diye Konuyu Lütfen Kilitlemeyin Çünkü Ayrıntılı Anlatım Ve İnjector Mevcuttur.
Oyuna Girerken
Bu Yazının Geldiğini Göreceksiniz Aceptar Deyip Oyuna Girin.
Hack Çalıştırmak İçin:F8 Tuşuna Basın.
Hotfile Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rapidshare Link:
Virustotal:
Wiskhyy Sevgilerle
Anlatım Bana Aittir Hack [Mpgh]Alıntı İnjector Olmadan Çalışmıyordu Bende İnject Dahil Ederek Çalışdırdım Vin7 ve Vistada Çalışmıyor Xp Kullanıcıları İçindir.
Bu Hack Ne İşe Yarar:Tek Atma Bombadan Etkelenmezsiniz Kesinlikle Oyunda Hata Almazsınız Ve Hızlı Sarjor Değiştirirsiniz...
Moderetorler Dosya Gayet Temizdir Paylaşıldı Diye Konuyu Lütfen Kilitlemeyin Çünkü Ayrıntılı Anlatım Ve İnjector Mevcuttur.

Son düzenleme:
DLL (TEMİZ)
Over İnjector (TAVSİYE EDİLMEZ BAŞKA İNJECTOR KULLANIN)
Overİnject (TAVSİYE EDİLMEZ BAŞKA İNJECTOR KULLANIN)
DLL temiz fakat injectorleri tavsiye etmem, sabitteki güncel injectorlerden yararlanabilirsiniz.
Over İnjector (TAVSİYE EDİLMEZ BAŞKA İNJECTOR KULLANIN)
Overİnject (TAVSİYE EDİLMEZ BAŞKA İNJECTOR KULLANIN)
DLL temiz fakat injectorleri tavsiye etmem, sabitteki güncel injectorlerden yararlanabilirsiniz.
turk ject ile gayet güzel çalışıyor birlikte verirseniz diğerlerine yardımcı olacaktır
turk ject ile gayet güzel çalışıyor birlikte verirseniz diğerlerine yardımcı olacaktır
sallama be abi yeter ya daha şimdi char ban yedi OF !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...