SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Metin35

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar çoğumuzun çinde hem güçlü hem de hava açmayı bilmiyor ya da biliyor her neyse,bunu yapmak çok kolay link veremiycem kırık olabiliyor.Kötü yorum istemiyorum sonra... Arkadaşlar bunun 2 yolu var:

1.Mod indirelim:Arkadaşlar internette rahatça bulabilirsiniz, ''Metin35 mod indir vs vs vs...'' gibi kelimeler kullanarak indirelim.

2.Metin35 indirelim ve...: Metin35 indirerek içine türkçe yamayı atabilirsiniz,zaten veren kişi anlatım yapacaktır,hatta ben kendim kurabildim.

1. yolu hiç denemedim ama daha kolay gelebilir.(Ama link sağlam olmaması rastlanabilir)

2.Yol bana göre daha zor ama ben daha sonradan keşfettiğim için daha kolay sürdü.

Dikkat:
Bedensel'de Ruh vuruşu ve Güçlü Beden eklenecektir,ancak bu skilleri perfect yapamassınız.

Zihinsel'i hiç denemedim ama sanırım öfke ve hava kılıcı ya da hava kılıcı ve kılıç çevirme verir.Yine eklenen bedensel skillerini perfect yapamazsınız ama her şeyden önce ilk bi metin 35 indirelim.

Özür dilerim indirme linki vericektim ama 20 mesajım yok.

Bişey daha :Alınan skilleri dediğim gibi perfect yapamazsınız ancak grand master olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri