NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bıcak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1999askeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

1999askeri

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Biliyorsunuzki pointblankta en hızlı xp kasabileceğimiz 2 seçenek var
1_Yoketme gorevı kı kaldırıldı o zmana en ıyısı

2 _ bmba maçı
ve gene bılıorsunuz eğer sılahlı bomba maçı yapılırsa cağu kişide müthiş silahlar var siz ne kadar iyi oynarsanız oynayın hep yenilirsiniz ( mesela ben ben full bıcakcıyım :D ) geriye kalan seçenek BIÇAK

Peki 4 farklı bıçak var bunlarda nasıl kullanılacagını ogreteceğim dikkatli okuyun

M- 7

Bu silah başladığınızda direk size verilir önce ezik bir silah olarak görülür ama kullananın elinde canavara dönüşür
M-7 de 2 çeşit öldürme stiliniz olmalı

1_ Düşmanın gelmesini bekleyip hs atma

Bu stilde genelde kullanılan bir stildir ama bunu çalışa çalışa her atışınız hs olabilir
İlk olarak düşmanın bize yaklamasını beklıyoruz bizden 2 veya 3 adım ondeyken bıçağımı kafasına doğru tutup hs mizi atıyoruz ilk hs den sonra açılırsınız

2_ Sağ tıkla tek atma

İşte bu M-7 nin en zor stilidir bunda denk gelme olasılığı azdır.Buda 2 ye ayrılır

1_ eğilerek vuruş
düşmanın tam önündeyken o vurmadan eğilinir ve sağ tık yapılarak düşmanın karnına bıçak sokulur

2_giderken vuruş( ayakta vuruş)

İşte bu zordur bu hareketi cok deneyin önce düşmanın içine girin ve 1 adım gerı cıkı sağ tık yapın yada düşmanın içine girerken tam sağ tık yapın kesin ölür

DİKKAT: BU HAREKETLERİ AMOK VE AXE KULLANAN KİŞİLERE KARŞI DENEMEYİN
böyle kişiler uzak atış özelliği olduğu için sizi rahatlıkla öldürür.

VE

Dual Knife

Dual knife m-7 nin çift haline benzer dual knife te 1 vuruş stili vardır

Hs atışı

Bu stil basit kolay öğrenilen etkili bir stildir.Yapmamız gereken 1 şey var düşmanın bize gelmesini beklemek düşman 4 adım ondeyken 1 2 adım ılerı gıdıp kafasına tutup hs atmak

DİKKAT: BU HAREKETLERİ AMOK VE AXE KULLANAN KİŞİLERE KARŞI DENEMEYİN
böyle kişiler uzak atış özelliği olduğu için sizi rahatlıkla öldürür.

VE VE :)

En sevdğim amok

Amok kukri

Amok kullanmak bir sanattır amok öyle bir silahdır ki kullanan kişiye canavar değil ondan da öte kullanamayan kişiye m - 7 den ezik gelir
amok ta 1 vuruş stili vardır

Sağ tıkla süper tek atışlar

Bu çok önemli bir husustur. amokta diğer ikisi gibi beklemek yoktur veya eğilmek amokta direk üstüne gidilir eğer karşıdaki amok değilse full yürüyün vurana kadar sonra sağ tık atıp öldürün.

Mini Axe

Beyler Mini Axe m var ama kullanmayı öğrenme aşamasındayım çok özür diliyorum ve biraz m-7 ye benziyor m - 7 deki stilleri kullanırsanız iyi olur mini axe de sağ tık yapınca fırlatır mini axe yi m - 7 cıkarır

EĞER SİZE Bİ KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA

ALıntı değildir hepsini kendim yazdım emek hırsızlığı yapmayın alsanızda alıntı yazın altına nolur

Teşekkürler.

Eywallah.. Yegenim :)

arkadasımız mini axeyi kullanmaı bilmiom dedi ancak bn çok ii kullanıorum
ilk once adamın kafaya nişanı tutlaım adam yaklastıkca geri kaçın ardından
dogru zamanda kafaya atın hsyi.
Normalde mini axe 1. vurusu yandan vurdugu için kask ucurma oranı 2. vurusa gore daa az.
yada canınız azken geri kaçarak adamın uzerine glmesini beklein duz bir alanda adama atın mini axeyi olsun :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri