- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Biliyorsunuzki pointblankta en hızlı xp kasabileceğimiz 2 seçenek var
1_Yoketme gorevı kı kaldırıldı o zmana en ıyısı
2 _ bmba maçı
ve gene bılıorsunuz eğer sılahlı bomba maçı yapılırsa cağu kişide müthiş silahlar var siz ne kadar iyi oynarsanız oynayın hep yenilirsiniz ( mesela ben ben full bıcakcıyım
) geriye kalan seçenek BIÇAK
Peki 4 farklı bıçak var bunlarda nasıl kullanılacagını ogreteceğim dikkatli okuyun
M- 7
Bu silah başladığınızda direk size verilir önce ezik bir silah olarak görülür ama kullananın elinde canavara dönüşür
M-7 de 2 çeşit öldürme stiliniz olmalı
1_ Düşmanın gelmesini bekleyip hs atma
Bu stilde genelde kullanılan bir stildir ama bunu çalışa çalışa her atışınız hs olabilir
İlk olarak düşmanın bize yaklamasını beklıyoruz bizden 2 veya 3 adım ondeyken bıçağımı kafasına doğru tutup hs mizi atıyoruz ilk hs den sonra açılırsınız
2_ Sağ tıkla tek atma
İşte bu M-7 nin en zor stilidir bunda denk gelme olasılığı azdır.Buda 2 ye ayrılır
1_ eğilerek vuruş
düşmanın tam önündeyken o vurmadan eğilinir ve sağ tık yapılarak düşmanın karnına bıçak sokulur
2_giderken vuruş( ayakta vuruş)
İşte bu zordur bu hareketi cok deneyin önce düşmanın içine girin ve 1 adım gerı cıkı sağ tık yapın yada düşmanın içine girerken tam sağ tık yapın kesin ölür
DİKKAT: BU HAREKETLERİ AMOK VE AXE KULLANAN KİŞİLERE KARŞI DENEMEYİN
böyle kişiler uzak atış özelliği olduğu için sizi rahatlıkla öldürür.
VE
Dual Knife
Dual knife m-7 nin çift haline benzer dual knife te 1 vuruş stili vardır
Hs atışı
Bu stil basit kolay öğrenilen etkili bir stildir.Yapmamız gereken 1 şey var düşmanın bize gelmesini beklemek düşman 4 adım ondeyken 1 2 adım ılerı gıdıp kafasına tutup hs atmak
VE VE
En sevdğim amok
Amok kukri
Amok kullanmak bir sanattır amok öyle bir silahdır ki kullanan kişiye canavar değil ondan da öte kullanamayan kişiye m - 7 den ezik gelir
amok ta 1 vuruş stili vardır
Sağ tıkla süper tek atışlar
Bu çok önemli bir husustur. amokta diğer ikisi gibi beklemek yoktur veya eğilmek amokta direk üstüne gidilir eğer karşıdaki amok değilse full yürüyün vurana kadar sonra sağ tık atıp öldürün.
Mini Axe
Beyler Mini Axe m var ama kullanmayı öğrenme aşamasındayım çok özür diliyorum ve biraz m-7 ye benziyor m - 7 deki stilleri kullanırsanız iyi olur mini axe de sağ tık yapınca fırlatır mini axe yi m - 7 cıkarır
EĞER SİZE Bİ KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA
ALıntı değildir hepsini kendim yazdım emek hırsızlığı yapmayın alsanızda alıntı yazın altına nolur
1_Yoketme gorevı kı kaldırıldı o zmana en ıyısı
2 _ bmba maçı
ve gene bılıorsunuz eğer sılahlı bomba maçı yapılırsa cağu kişide müthiş silahlar var siz ne kadar iyi oynarsanız oynayın hep yenilirsiniz ( mesela ben ben full bıcakcıyım
) geriye kalan seçenek BIÇAKPeki 4 farklı bıçak var bunlarda nasıl kullanılacagını ogreteceğim dikkatli okuyun
M- 7
Bu silah başladığınızda direk size verilir önce ezik bir silah olarak görülür ama kullananın elinde canavara dönüşür
M-7 de 2 çeşit öldürme stiliniz olmalı
1_ Düşmanın gelmesini bekleyip hs atma
Bu stilde genelde kullanılan bir stildir ama bunu çalışa çalışa her atışınız hs olabilir
İlk olarak düşmanın bize yaklamasını beklıyoruz bizden 2 veya 3 adım ondeyken bıçağımı kafasına doğru tutup hs mizi atıyoruz ilk hs den sonra açılırsınız
2_ Sağ tıkla tek atma
İşte bu M-7 nin en zor stilidir bunda denk gelme olasılığı azdır.Buda 2 ye ayrılır
1_ eğilerek vuruş
düşmanın tam önündeyken o vurmadan eğilinir ve sağ tık yapılarak düşmanın karnına bıçak sokulur
2_giderken vuruş( ayakta vuruş)
İşte bu zordur bu hareketi cok deneyin önce düşmanın içine girin ve 1 adım gerı cıkı sağ tık yapın yada düşmanın içine girerken tam sağ tık yapın kesin ölür
VE
Dual Knife
Dual knife m-7 nin çift haline benzer dual knife te 1 vuruş stili vardır
Hs atışı
Bu stil basit kolay öğrenilen etkili bir stildir.Yapmamız gereken 1 şey var düşmanın bize gelmesini beklemek düşman 4 adım ondeyken 1 2 adım ılerı gıdıp kafasına tutup hs atmak
VE VE

En sevdğim amok
Amok kukri
Amok kullanmak bir sanattır amok öyle bir silahdır ki kullanan kişiye canavar değil ondan da öte kullanamayan kişiye m - 7 den ezik gelir
amok ta 1 vuruş stili vardır
Sağ tıkla süper tek atışlar
Bu çok önemli bir husustur. amokta diğer ikisi gibi beklemek yoktur veya eğilmek amokta direk üstüne gidilir eğer karşıdaki amok değilse full yürüyün vurana kadar sonra sağ tık atıp öldürün.
Mini Axe
Beyler Mini Axe m var ama kullanmayı öğrenme aşamasındayım çok özür diliyorum ve biraz m-7 ye benziyor m - 7 deki stilleri kullanırsanız iyi olur mini axe de sağ tık yapınca fırlatır mini axe yi m - 7 cıkarır
EĞER SİZE Bİ KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA
ALıntı değildir hepsini kendim yazdım emek hırsızlığı yapmayın alsanızda alıntı yazın altına nolur
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eywallah.. Yegenim 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadasımız mini axeyi kullanmaı bilmiom dedi ancak bn çok ii kullanıorum
ilk once adamın kafaya nişanı tutlaım adam yaklastıkca geri kaçın ardından
dogru zamanda kafaya atın hsyi.
Normalde mini axe 1. vurusu yandan vurdugu için kask ucurma oranı 2. vurusa gore daa az.
yada canınız azken geri kaçarak adamın uzerine glmesini beklein duz bir alanda adama atın mini axeyi olsun
ilk once adamın kafaya nişanı tutlaım adam yaklastıkca geri kaçın ardından
dogru zamanda kafaya atın hsyi.
Normalde mini axe 1. vurusu yandan vurdugu için kask ucurma oranı 2. vurusa gore daa az.
yada canınız azken geri kaçarak adamın uzerine glmesini beklein duz bir alanda adama atın mini axeyi olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)