HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız, Beşiktaş'ta yaşadığı unutulmaz anılarını ve geleceği hakkında ki planlarını HABER1903'e açıkladı.
İşte İlhan Mansız'ın "Soru-Cevap" şeklindeki açıklamaları;
*Beşiktaş dendiğinde aklına gelen ilk şey nedir?
* Beşiktaş dendiğinde aklıma gelen ilk şey "Taraftar". Çünkü o mutheşem Taraftarı olmadan bir Beşiktaş düşünemiyorum.
* Beşiktaş'tan ayrılırken neler hissettin?
* Kalbim kırık ayrıldım. Çünkü 6 ay önce sözleşmemi yenilemiştim ve hedefim aslında futbol kariyerimi Beşiktaş'ta tamamlamaktı.
* Ankaragücü karşılaşmasında Beşiktaş'a attığın golden sonra sevinmedin. O an neler yaşadın?
* Bunu şimdi dahi anlatmak çok güç.
* Beşiktaş'ta en iyi anlaştığın futbolcu kimdi?
* Tümer'le anlaşıyordum. Çünkü Samsunspor'da beraber oynadığımız için birbirimizi iyi tanıyorduk.
* Beşiktaş'ta unutamadığn karşılaşma ve golün hangisiydi?
* Gençlerbirligi ile oynadığımız kupa maçı ve golleri hala gözümün önünde.
* Beşiktaş'ta Schuster'in istifasını nasıl değerlendiriyorsun?
* Schuster yapması gerekeni yaptı. İnşallah bazılarına bu davranışı örnek olur.
* Portekizlileri nasıl buluyorsun?
* Ben aynı ülkeden bir çok yabancı futbolcu olmasını doğru bulmuyorum. Ancak sonuçta kaliteli isimler.
* Guti'yi beğeniyormusun?
* Guti kaliteli bir oyuncu.
* Beşiktaş'ta tekrar görev yapmayı düşünüyormusun?
* 2014 Projemi tamamlayip tekrar futbolun içine "Sportif Direktör" olarak dönmek isterim.
* Beşiktaş'ta hangi futbolcular ile görüşüyorsun?
* Sadece kaptan Tayfur Havutçu ve Ahmet Dursun
* Beşiktaş'ta ki genç oyuncuları begeniyormusun?
* Çalışarak daha da iyi olabilirler.
* Sergen'in şuanda Beşiktaş hakkındaki olumsuz yorumları için ne düşünüyorsun? Sergen mi Guti mi diye sorsak?
* Sergen her zaman düşündügünü söyleyen bir Insan. Sergen ve Guti karşilaştırılmamalı saha içinde farklı görevleri var.
* Tümer ile görüşüyor musunuz? Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye para için gitmesini nasıl değerlendiriyosun? Çok tepki aldı taraftardan.
* Hayır görüşmüyorum. Eğer transferi öncesi o talihsiz açıklamayı yapmasaydı, o kadar tepki almazdı. Fakat onu oraya iten nedenleride araştırmak gerekiyor.
* Beşiktaş'ta hoca olarak görev almak ister misin? Yada her hangi bi görev? Teklif geldi mi?
* Henüz bir teklif gelmedi.
* Şuanda neler yapıyorsun?
* Kış Olimpiyatlarına katılabilmek için yoğun bir idman programım var. Günde 2-3 kez haftanın 6 günü çalışıyorum.
* İnönü stadı yıkılacak. Neler düşünüyorsun? Sence yıkılmalı mı?
* Besiktaş'ın özleştiği stadı yıkmak demek, oturduğun evi yakmak gibi birşey.
* İbrahim Üzülmez'in gönderilmesini nasıl değerlendiriyosun? Gönderilmeli miydi?
* Beşiktaş'ın bu kadar hizmet etmiş bir futbolcusunu bu şekilde göndermesi yanlış. Saha icinde hiç kimse birbirini küçük düşürecek hareketlerde bulunmamalı. Soyunma odasında yaşanan kavga dahi olsa ve bazen olabilir orda kalmalıydı.
* Türkiye'ye dönecekmisin? Projeler var mı?
* İdman şartları yurtdısında daha uygun olduğu için şimdilik yurtdışındayım. Ancak ileride mutlaka döneceğim.
* Beşiktaş taraftarı için söylemek istediklerin neler?
* Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Her daim kalbimdeler.
-HABER1903 -
İşte İlhan Mansız'ın "Soru-Cevap" şeklindeki açıklamaları;
*Beşiktaş dendiğinde aklına gelen ilk şey nedir?
* Beşiktaş dendiğinde aklıma gelen ilk şey "Taraftar". Çünkü o mutheşem Taraftarı olmadan bir Beşiktaş düşünemiyorum.
* Beşiktaş'tan ayrılırken neler hissettin?
* Kalbim kırık ayrıldım. Çünkü 6 ay önce sözleşmemi yenilemiştim ve hedefim aslında futbol kariyerimi Beşiktaş'ta tamamlamaktı.
* Ankaragücü karşılaşmasında Beşiktaş'a attığın golden sonra sevinmedin. O an neler yaşadın?
* Bunu şimdi dahi anlatmak çok güç.
* Beşiktaş'ta en iyi anlaştığın futbolcu kimdi?
* Tümer'le anlaşıyordum. Çünkü Samsunspor'da beraber oynadığımız için birbirimizi iyi tanıyorduk.
* Beşiktaş'ta unutamadığn karşılaşma ve golün hangisiydi?
* Gençlerbirligi ile oynadığımız kupa maçı ve golleri hala gözümün önünde.
* Beşiktaş'ta Schuster'in istifasını nasıl değerlendiriyorsun?
* Schuster yapması gerekeni yaptı. İnşallah bazılarına bu davranışı örnek olur.
* Portekizlileri nasıl buluyorsun?
* Ben aynı ülkeden bir çok yabancı futbolcu olmasını doğru bulmuyorum. Ancak sonuçta kaliteli isimler.
* Guti'yi beğeniyormusun?
* Guti kaliteli bir oyuncu.
* Beşiktaş'ta tekrar görev yapmayı düşünüyormusun?
* 2014 Projemi tamamlayip tekrar futbolun içine "Sportif Direktör" olarak dönmek isterim.
* Beşiktaş'ta hangi futbolcular ile görüşüyorsun?
* Sadece kaptan Tayfur Havutçu ve Ahmet Dursun
* Beşiktaş'ta ki genç oyuncuları begeniyormusun?
* Çalışarak daha da iyi olabilirler.
* Sergen'in şuanda Beşiktaş hakkındaki olumsuz yorumları için ne düşünüyorsun? Sergen mi Guti mi diye sorsak?
* Sergen her zaman düşündügünü söyleyen bir Insan. Sergen ve Guti karşilaştırılmamalı saha içinde farklı görevleri var.
* Tümer ile görüşüyor musunuz? Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye para için gitmesini nasıl değerlendiriyosun? Çok tepki aldı taraftardan.
* Hayır görüşmüyorum. Eğer transferi öncesi o talihsiz açıklamayı yapmasaydı, o kadar tepki almazdı. Fakat onu oraya iten nedenleride araştırmak gerekiyor.
* Beşiktaş'ta hoca olarak görev almak ister misin? Yada her hangi bi görev? Teklif geldi mi?
* Henüz bir teklif gelmedi.
* Şuanda neler yapıyorsun?
* Kış Olimpiyatlarına katılabilmek için yoğun bir idman programım var. Günde 2-3 kez haftanın 6 günü çalışıyorum.
* İnönü stadı yıkılacak. Neler düşünüyorsun? Sence yıkılmalı mı?
* Besiktaş'ın özleştiği stadı yıkmak demek, oturduğun evi yakmak gibi birşey.
* İbrahim Üzülmez'in gönderilmesini nasıl değerlendiriyosun? Gönderilmeli miydi?
* Beşiktaş'ın bu kadar hizmet etmiş bir futbolcusunu bu şekilde göndermesi yanlış. Saha icinde hiç kimse birbirini küçük düşürecek hareketlerde bulunmamalı. Soyunma odasında yaşanan kavga dahi olsa ve bazen olabilir orda kalmalıydı.
* Türkiye'ye dönecekmisin? Projeler var mı?
* İdman şartları yurtdısında daha uygun olduğu için şimdilik yurtdışındayım. Ancak ileride mutlaka döneceğim.
* Beşiktaş taraftarı için söylemek istediklerin neler?
* Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Her daim kalbimdeler.
-HABER1903 -
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)