Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ELveda...!!:(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaNem159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

CaNem159

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar..

Biraz bile olsa emek verdiğim charıma veda ediyorum ama ben bu charımı çok ileride görüyordum ama malesef olmadı..
Ve bunun sebebi gerçektede olduğu gibi aşk meşk olayları..
Bir insan seni seviyorum derken yalanmı söyler gerçek mi? bunu hiç ögrenemedim ama bana o kelimeyi biri söyliyince sanki o gerçekten seviyor, ama malesef degil oyuna girdiğimde ben ayrıldım başkasını seviyorum böyle birşey varmıdır acaba lw e bakıyorsan sewmeyi lw e göremi yürütüyodun diyemedimm.. çünkü deymezdi ve bugun ayrılıyorum emek verdiğim charımdan belki o bu yazıları okurken gülcek yada kahkaha atcak bunu bilemem bilmekte istemem ama beni hiç sevmediyse seni seviyorum sözcüğünü boşa kulanmasın diyorum sadece.. seveceksen 1 günlük degil 1 ömürlük sonuçta bu yazıları yazarken belki bazıları oyun sonuçta ne kafana takıyorsun derler aşk la oyun olmicagını söylemek istedim o kişiye !!
Ve Son sözüm oraya Dönmemek üzüre gidiyorum.. !! :(

Şu zamane gençleri, aşkdan gıdım anlamaz zaten...Oyun için oyunun içinde bulunan evlenme eventi için böyle bir swyi birakmaniza luzüm görmüyorum. Sizi rahatsiz eden olursa ss çekip ticket atin :)

uygun bolume tasındı !

ReaL'De BaşarıLar..

Komik bir neden ama realde başarılar.

Yusuf sana katılıyorum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri