farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

EasyMetin2 Ücretsiz Kullanma [Programsız]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okan1499
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yöntemimi bir süre saklı tutmaya karar verdim.inanamayanlar için ise resim ekliyorum.

5600485619_31fda0e66e_z.jpg

Bu mesajımda size EasyMetin2'yi nasıl süresiz kullanacağınızı anlatacağım.Öncelikle aşağıdaki adımları harfi harfine uygulamanız gerekiyor.Yalnız aşağıdaki yöntemi denemeniz için saatin 18.00'ı geçmesi,20.00'ı geçmemesi gerekiyor.Neyse anlatıma geçelim:

1. Adım: EasyMetin2'ye nickimizle şifremizle giriş yapıyoruz ardından yeni bir client açıp çarımıza giriyoruz.

2. Adım:
Yeni client açıp çarımıza giriş yaptıktan sonra EasyMetin2 klasörünün içinde Plug isimli klasör vardır o klasörün içinde ise Impetus.dll isimli bir dosya vardır o dosyayı başka bir yere taşıyoruz.(Herhangi bir yer olabilir)

3. Adım: Bitti Bilidiğiniz üzere easymetin2 ile sadece 18.00-20.00 arası bedava kasabiliyorsunuz ama bu yöntemle botu kapatana kadar kasabileceksiniz.bu yöntemi dün buldum,saat 20.30 oldu bot kapanmadı-21.00 oldu bot kapanmadı.yani botu kapatırsanız ertesi gün 18.00 a kadar bekleyip bu yöntemi tekrar yapmak zorunda kalacaksınız.uzun lafın kısası botunuz ne kadar açık kalırsa o kadar kârınız olur...

Son düzenleme:
arkadaşlar inanmayın eskinin resmini imdi yapmıs gibi sölüo bunu yapan kişi yapımını söler korkuyomusun arkadaşım düzenbazlıgım ortaya çıkacak diye korkun yoksa anlat nasıl oldugunu bizde öncelikle ben senden özür dileyim haksızmıyım arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri