noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Adebayor: Kalmak İstiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

emmanueladebayor050411sevinc_yB.jpg

Madrid-Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Tottenham'ı sürklase ederek büyük avantaj yakalayan Real Madrid'de, takımının ilk 2 golüne imza atan Togo'lu yıldız Emmanuel Adebayor İspanya'da kalmak istiyor.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmada, 5 ile 57. dakikalarda sahneye çıkarak attığı kafa golleriyle takımını coşturan Adebayor, 74. dakikada taraftarların alkışları arasında kenara gelerek yerini Gonzalo Higuain'e bırakmıştı.

Ocak ayındaki ara transfer döneminde Manchester City'den sezon sonuna kadar kiralık olarak İspanyol ekibe gelen Togo'lu yıldız, Madrid kariyerinde 14 resmi maça çıkıp 5 gol atmıştı.

27 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "2 ayım daha var ve ardından kulüp benimle ilgili kararını verecek. Elbette Real Madrid'de kalmak istiyorum. Her antrenmanda sıkı çalışmaya devam ediyorum. Buraya takımı sezon sonunda başarıya ulaştırmaya yardımcı olmak için getirildim ve Tottenham maçında iyi işler yaptım" dedi.

Arsenal'de forma giydiği dönemde Tottenham'a karşı forma giydiği 9 maçta 8 gol atan ve Salı günkü karşılaşmada yine Londra temsilcisinin kabusu olan Adebayor, "Real Madrid'deki en iyi maçımdı. Yeni bir takıma geldiğinde en önemli şey gol atmaktır. Şampiyonlar Ligi'nde gol atmak da her zaman özeldir" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri