Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Beşiktaş Mutlak Kazanmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 206

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ntvspor'un sevilen yorumcularından Mert Aydın, hafta içi oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında oynanacak olan Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasını HABER1903'e değerlendirdi.

Aydın yaptığı açıklamada;

" Ligde olduğu gibi yine ilginç bir şekilde Beşiktaş ve Gaziantepspor karşılaşması taraftarsız oynanmış ve karşılaşma 1-1 berabere bitmişti. Bu sefer alınacak beraberlik Beşiktaş'ın işine gelmeyecektir. Beşiktaş'ın mutlaka kazanması gerekiyor. Gaziantepspor son haftalarda ligde iyi sonuçlar almıyor. Sanırım onlarında aklı Beşiktaş ile oynayacakları kupa karşılaşmasında. Bu açıdan baktığımız zaman kupayı kazanmak isteyen iki takımın yarı finalde ki mücadelesini izleyeceğiz. Beşiktaş'ın en büyük sıkıntısı savunma olacaktır. Ancak bu sıkıntıyı şansa çevirecek olanda muhtemelen ilk 11'de başlayacak olan genç Atınç'ın elinde olacaktır. Belki de bu karşılaşmadan sonra Türk futbolu yeni bir yıldız kazanacaktır. Gaziantepspor Cenk Tosun gibi bir yıldızı ortaya çıkararak bu zevki yaşadı. Beşiktaş geçen sezon itibari ile Necip Uysal ile bunu yaşamıştı. Eğer Atınç bu maçta kötü oynarsa her hangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Çok genç bir oyuncu ve bunları yaşaması gerekiyor. Eğer Atınç çok iyi bir karşılaşma çıkarırsa, zannediyorum ki Hiddink'in de yüzü gülecektir. Ben Beşiktaş için avantajlı tek skorun galibiyet getiren skorların olacağını düşünüyorum. Farklı kazanması gerekmiyor. Çünkü Gaziantepspor çok tehlikeli bir takım. Eğer evinizde onları yenerseniz, ikinci maçta geriye çekilip kontra ataklar ile skora gidebilme ihtimaliniz yükselir. Beşiktaş'ın rövanş karşılaşması için mutlak galip gelmesi gerekiyor. " diyerek sözlerini tamamladı.
_besiktas_mutlak_kazanmali__6307906.jpg

-HABER1903 -

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri