- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyuna girerken böyle bi hata mı alıyorsunuz? Silip yüklediğiniz halde hala aynı hata mı?
Çözüm I:
Anti-Virüsünüzü kapatıp girmeye çalışınız.
Çözüm II:
Oyuna girmeden önce bilgisayar ayarlarında oynama yapmış olabilirsiniz. PC restart adın oyuna girmeyi deneyin.
Çözüm III:
Oyunu normal bir şekilde silin(Unistall). C:\Program Files\ bu dizine gidip orada "Z8Games" klasörü var onuda silin. Yeni setubu indirip kurun ve oyuna giriniz.
The access to X-Trap partch server is unstable or X-Trap update wasn't able to run properly.Please,restart game.
Çözüm I:
Anti-Virüsünüzü kapatıp girmeye çalışınız.
Çözüm II:
Oyuna girmeden önce bilgisayar ayarlarında oynama yapmış olabilirsiniz. PC restart adın oyuna girmeyi deneyin.
Çözüm III:
Oyunu normal bir şekilde silin(Unistall). C:\Program Files\ bu dizine gidip orada "Z8Games" klasörü var onuda silin. Yeni setubu indirip kurun ve oyuna giriniz.

- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eğer hatırlarsan sana bu hatayı aldığımı ve ne yapacağımı sorduğum bir mesaj atmıştım, ogün bu gündür oynamıyordum, bu konuyu gördüm ve denedim oldu. Sana nasıl teşekkür etsem azdır.Çok teşekkürler. 

Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben hepsini denedim olmuyo neler yapmadım en sonunda format attım bu gün yine olmadı xTrap hatası alıyorum oyuna girerken pffff 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)