bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

LeoMessi Mars hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIAngeLII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamlar daha önce actıgım konuda aynı kişinin hilesi görünüyor. Ve cevapta ilgilendim yazılmıs bu nasıl bi ilgilenmek anlamadım.Bu kişi hala hileyle cadı kesiyor ve siz bunu görüyorsunuz. Ayrıca videoda gayet acık görünüyor hilesi. Bizler oyundan zaman calıp bunlarla ilgilenirken sizlerin sadece izlemesi beni fazlasıyla düsündürüyor amacım suclamak deil,elbette elinizden geleni yapıyorsunuzdur ama yeterli olmuyor görüldügü gibi.Haddimi aşan kelimeler yazdıysam özürdilerim ama benden bu kadar hileyli görürsem görmezden geliyorum artık.İyi forumlar.

Kardeşim o gün sunucu saldırıları nedeniyle geçikmiş olabilir.Sadece izlemesi derken sen bi oyuncu olarak hilelieri bildirmen zaten bi görevin.Tüm oyuncuları teker teker denetlememiz imkansız.

Peki.Su anda o karakter hala serverde hileyle cadı kesiyor gereken cezanın verilmesi için kaç gün gecmesi gerekiyor? Kişi burada ismini görünce zaten direk olarak itemleri yan carlara aktarıyor. bunla ilgili bi konu okumustum ama, kural ihlali yapanların ihlal yaptıgı ispat edildigi anda gereken cezanın verlimesi gerekmezmi.? Aradan günler gectikten sonra bi önemi kalmıyor cünkü.Basınızı agrıttım kusura bakmayın.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri