-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Sivok Ferrari El Ele

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProGamerS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 171

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bıçak kemiğe dayandı.
Bu sezon gelmiş geçmiş en pahalı kadrosuyla Spor Toto Süper Ligine, Süper bir giriş yapmış olan Beşiktaş, tarihinin en büyük hayal kırıklığını yaşadı.
Yönetim, büyük fedakârlıklarla gerçekleştirmiş olduğu, yıldız transferleriyle, taraftarının gönlünde taht kurarken, üç kulvarda birden hedeflemiş olduğu başarıdan, hiç beklemediği bir şekilde uzaklaştı.
Bugün itibariyle baktığımızda, başlangıçta koyulan hedeflerden, elinde kalan hala devam etmekte olan, Türkiye Kupası ümidi...
Avrupa’ya gitmek için son bir gayretle, Kupa’ya sarılan Beşiktaş, taraftarından yoksun çıkacağı bu en önemli maça, defasın en önemli bölgesinden de, iki oyuncusundan yoksun çıkacak.
Ferrari ve Sivok…
Bu iki oyuncu sezonun yarısını sakatlıkla, diğer yarısını da kart cezalısı olarak geçirdiler.
Ferrari’nin dört tekeri birden patladı…
Çoktan kendini otel garajına çekmiş…
Herhalde İstanbul’un gecelerini, gündüzlerinden daha iyi biliyordur.
Sivok desen el bombası, oynadığı her maç, kartı var.
Bunlar bizimle dalga geçiyorlar herhalde.
Toraman bütün sezon sakat oynadı, zaman zaman hata yapmadı mı, yaptı, acımasızca eleştirildi, fakat o işini yapmaya devam etti.
Bilmiyorum, hiç kimse konu yapıp konuşuyor mu ama onunla aynı ameliyatı olan Guiza, hala ayağını topa değdirmedi.
İbrahim Toraman, her maç büyük fedakârlıkla oynuyor.
İsmail Köybaşı ağır bir sakatlık geçirdi, fakat zamanından önce sahalara geri döndü.
Çünkü biliyorlar, takımın onlara ihtiyacı var.Şimdi Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören’e sesleniyorum…
Yaptığınız güzel işlerin anlam kazanması için yumruğunuzu masaya vurma zamanı gelmiştir.
Beşiktaş’a zararı dokunan, bu yabancı oyunculara artık “Yeter” demenizi bekliyoruz.
Sivok-Ferrari el ele, haydi size güle güle…

sivok_ferrari_el_elehaydi_size_gule_gule_3263082.jpg
- ITIR ESEN - HABER1903 -

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri