Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
zehir kılıcı - cennet kolye - beyaz altın bilezik - ateskusu çizme - hayalet maske baslık - abanoz küpe - şahin kalkan..itemler eski editlerdir yani efsunları tamamen kendi istegimize göre sipariş verdik. tamamı çara takıldıgında bütün savunmalar eksiksiz oluyor ve aynı zamanda atak gücüde artıyor
Bu 7 adet edit iteme toplam 100 TL istiyorum..banka hesap numaram vardır..şehir sivas/merkez dir.Eger nakit harici teklifte bulunacak olursanız TR sw inde pitayada Güzel itemlerle tks düşünebilirim
Bu 7 adet edit iteme toplam 100 TL istiyorum..banka hesap numaram vardır..şehir sivas/merkez dir.Eger nakit harici teklifte bulunacak olursanız TR sw inde pitayada Güzel itemlerle tks düşünebilirim
zehir kılıcı - cennet kolye - beyaz altın bilezik - ateskusu çizme - hayalet maske baslık - abanoz küpe - şahin kalkan..itemler eski editlerdir yani efsunları tamamen kendi istegimize göre sipariş verdik. tamamı çara takıldıgında bütün savunmalar eksiksiz oluyor ve aynı zamanda atak gücüde artıyor
Ayrıca tr de 1250 ep karsılıgındada takas edilebilirr
Arkadaşlar 99 LvL Bedensel Çar içinde 92 LvL zihinsel ve 80 LvL metin çarı olmak üzere 2 adet yan karakteride vardır..Çelik hariç tüm itemleri edittir yani 7 adet editi vardır..Çeligi ise 15kılıç 15çiftel 15bıçak 3000hp 15 yelpaze savunmalı ve +5 savunma +5 korunma +5 yaşam taşlıdır..Bu çar 7 adet editi ile birlikte komple satılacaktır..TR de 1250 ep ile tks düşünüyorum..