Metin2 Üst Bar Reklam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman

Wallhack dahıl butun hacklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ikosaedr24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 830
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadashlar kim hack yapmak istiyorsa dikatli okusun ve her shey tamamdir ve konumuza bashliyalim oncelikle net fremexork 2.00 3.00 3.5 ve 4.00 olmasi lazim sonra distribu 2008+2005+ olmasi lazim ve gelelim hacka arkadashlar eger bir hacki yapmak istiuyorsam oncelikle guncel bi hack bulabilir ve en onemlisi 3.4 mkod calismiyor 3.3 mod calkismiyor bunlar heosi hikaye her hack calisir mesala bende 7 ayin hacki var ve hala calishmakda ve bir hack kolekksiyonum var diye bilirim shimdi dikkatli okuyun undan bir hafda once tahminen bir arkadashimiz bi konu achmishdi yani X TRAPSIZ crossfireye giris bunu bashara bilen biri varsa butun hacklar calishir dushunun bir hackin onunu kesen birinci vede sonuncu sebep X TRAPDIT ve ne yapmaliyiz o konuyu bulun ve x trap engelleyici programini indirin ve sonra bu f-cf mod varya onu acin ve sonra x trap angelleyici ile oyunu girin ve ish tamamdir ve kim wallhack isterse bu f-cf mod -da sag tarafda bir kucuk yer var oraya yiklayin ve bu sefer oradaki shireyi kopyaplayip yapishtirin ve oyuna girince kucuk bi pencere cikar onada ok deyin wallhack dahil butun hacklar olur ama wallahack oto obur hacklar ise eskisi gibi ctrl+1 veya 2 veya 3 ishde bunu kendiniz biliyorsunuz:ka19:

İlk Bu Bana Aitti Ben Konu Açmıştım Vip Hack+Xtrap Engelleyici Ama Dosylar Viruslu Die Kilitlediler +Eski Hackler Çalışmaz Vip Çin Hack DE Denedim Çalışmadı Xtrap Engelleyici İle Vip Hack F-CFMOD İlk Çalıştıran Benim Sonradan Bende Çalıştıramadım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri