- Konular
- 211
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeter artık ya ne bu arkadaşım,cattyden aldığım her item kayboluyor 3ün 5in lafını yapmıyorum ama ne bu ya hersefer hersefer 300m 300m kayboluyor,kaybolan itemlerin listesinide çıkarıp koydum ortaya 1 allah'ın kulu gelipte ne oldu birşeymi var sorun ne diye yardımcı olmadı.Ne yapayım bende yeni yetmeler gibi yan çar açıp tüm yetkilileremi küfür edeyim,niye ticket atıp mal gibi cevap gelsin diye bekliyorum ? ben bu muameleyi görecek adam mıyım illegal bir haraketim mi var ?! hiçbirşeyim yok,ama gel görki ağlayıp zırlayana hemen şekeri eline veriliyor,adam gibi bekleyene ise belediye gazozu ne biçim iştir arkadaş !
KAYIP OLAN ITEMLERIN LISTESLI 04.04.2011 İTİBARİ İLE
-Cattyden alınmış olan;
-Ejderha tanrı savunması
-Ejderha tanrı saldırısı
-Ejderha tanrı hp
Ben her seferinde susup 300m vermek zorundamıyım,ben bu oyuna bir emek verdiysem,bir çaba sarf ettiysem benimle ilgilenmek zorundasınız arkadaşım ne biçim iştir bu !
EDİT :
İyigünler arkadaşlar,
Bu sabah itibari ile kesmiş olduğum bosslardan düşen sandıkları,çıkan otları ve taşları depoya koymuştum fakat,karakter atıp girdiğim zaman invertory ve depoda kayıpların olduğunu fark ettim.Kayıp olan itemlerimin listesi şöyledir;
-4 Adet alev kral sandığı
-4 Adet azrail sandığı
-4 Adet kırmızı ejderha sandığı
-4 Adet kırmızı ot
-Cadıdan düşürmüş olduğum 12 adet çeşitli +4 taş
-Cattyden almış olduğum ejderha tanrı hp ve saldırı şeklindedir.
Bu teknik bir arıza olduğundan oyun yönetiminin mağduriyetimi gidermesini arz ederim,iyi günler.
Edit: Mağduruyetimin kanıtı olarak ilgili ss
Depomda bazı itemler birbirine girmiş,bazıları ise kaybolmuştur...
Edit 2 : Aynı hata 24.03.11 tarihinde 22:00 civarında tekrarlanmıştır.!
KAYIP OLAN ITEMLERIN LISTESLI 04.04.2011 İTİBARİ İLE
-Cattyden alınmış olan;
-Ejderha tanrı savunması
-Ejderha tanrı saldırısı
-Ejderha tanrı hp
Ben her seferinde susup 300m vermek zorundamıyım,ben bu oyuna bir emek verdiysem,bir çaba sarf ettiysem benimle ilgilenmek zorundasınız arkadaşım ne biçim iştir bu !
EDİT :
İyigünler arkadaşlar,
Bu sabah itibari ile kesmiş olduğum bosslardan düşen sandıkları,çıkan otları ve taşları depoya koymuştum fakat,karakter atıp girdiğim zaman invertory ve depoda kayıpların olduğunu fark ettim.Kayıp olan itemlerimin listesi şöyledir;
-4 Adet alev kral sandığı
-4 Adet azrail sandığı
-4 Adet kırmızı ejderha sandığı
-4 Adet kırmızı ot
-Cadıdan düşürmüş olduğum 12 adet çeşitli +4 taş
-Cattyden almış olduğum ejderha tanrı hp ve saldırı şeklindedir.
Bu teknik bir arıza olduğundan oyun yönetiminin mağduriyetimi gidermesini arz ederim,iyi günler.
Edit: Mağduruyetimin kanıtı olarak ilgili ss
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Depomda bazı itemler birbirine girmiş,bazıları ise kaybolmuştur...
Edit 2 : Aynı hata 24.03.11 tarihinde 22:00 civarında tekrarlanmıştır.!
Son düzenleme:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,826
- DevLira
- -3
Hangi serverda oluyor bu ? Az önce girip tüm servlerda denedim. oyunu kapatıp geri açtım kaybolan birşey olmadı
- Konular
- 16,123
- Online süresi
- 4d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 9,981
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 758
- MmoLira
- -3,901
- DevLira
- 0
Bgune kadar hıc bır ıtem vb kayıbı yasanmadı sahsım tarafından bır cok tanıdıgımız sahıslarda bu oyunu oynuyr ama b usekılde sıkayetler soyleyenler bırazda kendılerınde arasınlar kusuru ?
- Konular
- 211
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hangi serverda oluyor bu ? Az önce girip tüm servlerda denedim. oyunu kapatıp geri açtım kaybolan birşey olmadı
venüsteyim,bu 4.ye başıma geliyor yapılan saldırı sonu her item birbirine girmişti heleki depoyu hiç demiyorum.itemleri ben düzeltsem onlar yine üst üste biniyordu heleki yeni yeni düzelen şeyler var ama bu cattyden aldığım ejderha tanrı itemleri takas olmuyor verilmiyor birşey yapılmıyor kullanıyorsun VForce07 ve onunla birlikte 4 kişi ile buz ejderi kestim 4 chde hiçbirşey olmadı sonradan ???? bir yazı geldi oyunda npcden aldığım ne varsa kayboldu
- Konular
- 211
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bgune kadar hıc bır ıtem vb kayıbı yasanmadı sahsım tarafından bır cok tanıdıgımız sahıslarda bu oyunu oynuyr ama b usekılde sıkayetler soyleyenler bırazda kendılerınde arasınlar kusuru ?
ben ne kusuru arıcam arkadaşım ? benim kahabatim ne teknik arıza diyorum sana inanmıyorsun,tamam ben yalan söylüyorum diyelim yapılan saldırı sonucu hiçmi birşey olmadı ? sen bana onu açıkla ben bu konuyu olduğu gibi OXxAZAPxXO ile görüştüm sen bildir gerisi yapılır dendi ben bildirdiğimde tarih 23.03.11 di bu bölümdende bakabilirsin kayıp olan itemler diye konu var,benden önce açanlarda vardı depoya koydum şuyum kayboldu buyum kayboldu diye
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)