Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

RaydırMt2 Geliyor!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warrior12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 727

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warrior12

Level 4
TM Üye
Konular
53
Online süresi
10m 16s
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR SERVER BENİM YANİ BEN ADMİNİM SU ANLIK AĞ VAR RaydırMt2 sifre 123 BANA SERVERI KURABİLECEK BİRİ ARIYORUM YAPANA GM LİK VERİLECEK ARKADAŞLAR SERVER 7/24 ONLİNE DİR MSNEM YOK HAMACHİ YE GELİRSENİZ KONUŞURUZ AMA GERÇEKTEN SERVER GÜZEL OLUCAK GMLER FULL İLGİLENİCEK İLGİLENMEZLERSE SADİCE Bİ ŞİKAYETİNİZ YETERLİDİR YARDIM EDİCEN RayderMt2 AĞIMA SİFRESİ 123 DÜR SERVER KURUCAK ARKADAŞ GELİRSE VE PM ATARSA İYİ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SERVER 25.11.2009 DA AÇILMAZSA KESİNLİKLE 26.11.2009 DA AÇILACAKTİR SİZİ YENİDEN BİLGİLENDİRİCEM
NOT: SERVER KURANA GMLİK

Son düzenleme:
Yardım Edin Lütfen Ağdan Ulaşın Bana

O kadar baktınız bi yorum yokmu

al sama yoruöm
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri