- Konular
- 687
- Online süresi
- 7h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben bunun konusunu görmüştüm ama CS4 ile sanırım yapılmadı bende yaptım koyayım dedim.
1-) Şimdi gökkuşağını koyacağımız resmi seçiyoruz ya da arıyoruz
Ben bunu seçtim (Bu arada resimin bazı yerleri sanırım PS'den yapılmış yapanın eline sağlık
)
2-) Photoshop'a girerek "Open" diyoruz ve resmin olduğu klasörü ya da ne bilim masaüstündese oraya giriyoruz ve resmi açıyoruz.
Sonra da "Create a New Layer" diyerek yeni bir "Layer" açıyoruz.
Ve sonra "Gradient Tool" 'u seçiyoruz. Eğer bulamadıysanız "Paint Bucket Tool" var ona sağ tıklayın ve orda "Gradient Tool" 'u seçin.
(Üstteki seçili olan. Eğer zaten öyleyse ellemeyin. O ordaysa onu seçin)
Ve sonra gökkuşağını seçmek için yukarda özellikler var. Orada 2. olan ile "Transparent Rainbow" diyoruz ve şeklinin gökkuşağı olması için 3. olanın 2. sini seçiyoruz (Swh. Anlatıma bak.) Ayrıca "opasite" den saydamlığı yapıyoruz. ben %59 yaptım siz bu rakamı isterseniz daha da düşürebilirsiniz veya yükseltebilirsiniz.
2.si. Transpa- Mode'ye istediğiniz
rent Rainbow. 2. olan seçilecek seçeneği verebilirsiniz
Saydamlığı
Ve büyüklüğünü mouseunuz ile ayarlayın. Yapacağınız yerin tam altına sol mouse ile basılı tutun ve gökkuşağının en tepesine doğru götürün
Tebrikler ama...
...aşağısı
?
3-) "Eraser Tool" veya "Background Eraser Tool" ile gökkuşağının aşağıdaki tarafını siliyoruz.
(Tabi sadece böyle değil; hepsini sileceğiz
)
Tabi yukarı taraflara yavaş yavaş gelince kaçırıyor olacağız silgiyi. O yüzden yukarıdan hemen küüçültüyoruz boyutu. Böylece dışarı kaçmaz.
4-) Ta-ra-da-daaaaam!
Tamamdır. Gökkuşağınız tamamlandı.
1-) Şimdi gökkuşağını koyacağımız resmi seçiyoruz ya da arıyoruz
Ben bunu seçtim (Bu arada resimin bazı yerleri sanırım PS'den yapılmış yapanın eline sağlık
)2-) Photoshop'a girerek "Open" diyoruz ve resmin olduğu klasörü ya da ne bilim masaüstündese oraya giriyoruz ve resmi açıyoruz.
Sonra da "Create a New Layer" diyerek yeni bir "Layer" açıyoruz.
Ve sonra "Gradient Tool" 'u seçiyoruz. Eğer bulamadıysanız "Paint Bucket Tool" var ona sağ tıklayın ve orda "Gradient Tool" 'u seçin.
Ve sonra gökkuşağını seçmek için yukarda özellikler var. Orada 2. olan ile "Transparent Rainbow" diyoruz ve şeklinin gökkuşağı olması için 3. olanın 2. sini seçiyoruz (Swh. Anlatıma bak.) Ayrıca "opasite" den saydamlığı yapıyoruz. ben %59 yaptım siz bu rakamı isterseniz daha da düşürebilirsiniz veya yükseltebilirsiniz.
2.si. Transpa- Mode'ye istediğiniz
rent Rainbow. 2. olan seçilecek seçeneği verebilirsiniz
Saydamlığı
Ve büyüklüğünü mouseunuz ile ayarlayın. Yapacağınız yerin tam altına sol mouse ile basılı tutun ve gökkuşağının en tepesine doğru götürün
Tebrikler ama...
...aşağısı
?3-) "Eraser Tool" veya "Background Eraser Tool" ile gökkuşağının aşağıdaki tarafını siliyoruz.
(Tabi sadece böyle değil; hepsini sileceğiz
)Tabi yukarı taraflara yavaş yavaş gelince kaçırıyor olacağız silgiyi. O yüzden yukarıdan hemen küüçültüyoruz boyutu. Böylece dışarı kaçmaz.
4-) Ta-ra-da-daaaaam!
Tamamdır. Gökkuşağınız tamamlandı.

Son düzenleme:
- Konular
- 479
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Çok saol da bende photoshop cs2 var...
- Konular
- 687
- Online süresi
- 7h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Valla ben de CS4 vardı o yüzden hazır koyayım dedim. Ama vardı galiba CS2 ile ilgili bir gökkuşağı konusu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)