Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Emre Kötü olmuş kapatman 
ve sabit ip li ac hamachisiz yani ozaman cok büyük bir kitle gelecektir.
sadece bizim cafede 25 30 kişi giriyor pvplere..
Harita bugu için üzüldüm inşallah düzeltirsin ve sabit yaparsın serverini.

ve sabit ip li ac hamachisiz yani ozaman cok büyük bir kitle gelecektir.
sadece bizim cafede 25 30 kişi giriyor pvplere..
Harita bugu için üzüldüm inşallah düzeltirsin ve sabit yaparsın serverini.
çarları bugdan kurtarmayı biliorum o kolay ama sana buga girmeyen bi tane .vhd lzm navicatten duzeltemessin benimkini upload etmeyi denerim istersen
çarları bugdan kurtarmayı biliorum o kolay ama sana buga girmeyen bi tane .vhd lzm navicatten duzeltemessin benimkini upload etmeyi denerim istersen
bi upluatla işe yararsa süper olur..
emre uzgunumki upload yapcak zamanım yok dersler biraz kotu olunca bilgisayar açamıorum (biraz dediğime bakma baya kotu
) forumda ztn sabitlenmiş konulardan pvp serverla ilgili bi tane var ben bi ara hamachili kurdum 2 hafta iyi işledi ama sonradersler kotu geldi
o konudakini indirmek kolay hemde tek kotu yanı register yok (hamachi kurmayı ogretmeyendekinden indirdim )
) forumda ztn sabitlenmiş konulardan pvp serverla ilgili bi tane var ben bi ara hamachili kurdum 2 hafta iyi işledi ama sonradersler kotu geldi
o konudakini indirmek kolay hemde tek kotu yanı register yok (hamachi kurmayı ogretmeyendekinden indirdim )emre uzgunumki upload yapcak zamanım yok dersler biraz kotu olunca bilgisayar açamıorum (biraz dediğime bakma baya kotu) forumda ztn sabitlenmiş konulardan pvp serverla ilgili bi tane var ben bi ara hamachili kurdum 2 hafta iyi işledi ama sonradersler kotu geldi
o konudakini indirmek kolay hemde tek kotu yanı register yok (hamachi kurmayı ogretmeyendekinden indirdim )
Konu Linki Verirmisin:ka19:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)