Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
4-4-2 Taktiği;
Arkadaşlar beşiktaş için en ideal kadro yapısı. Defans'ı bekler ileri-geri yapın, Orta saha ve Forvetler hucum oynasın. Alamayacağınız takım olmaz. Press'i ise %60'larda bırakın çünkü beşiktaşın kadrosu biraz ağır ve yorulgandır. Oyun anlayışınız ise paslaşarak oynayın. Boylelikle orta sahada rakibe top bırakmazsınız ve ileride rahat 4-6 gol bulursunuz. Tabii kadronuz iyi ise
Arkadaşlar beşiktaş için en ideal kadro yapısı. Defans'ı bekler ileri-geri yapın, Orta saha ve Forvetler hucum oynasın. Alamayacağınız takım olmaz. Press'i ise %60'larda bırakın çünkü beşiktaşın kadrosu biraz ağır ve yorulgandır. Oyun anlayışınız ise paslaşarak oynayın. Boylelikle orta sahada rakibe top bırakmazsınız ve ileride rahat 4-6 gol bulursunuz. Tabii kadronuz iyi ise

Ben KuLLandım Ve En Sevdiqim TAktiqi Burada BuLdum ..
Bashc Bıktın Biliyorum AMa BeşikTaşLa Yaptım 23 SeriLik GalibiyeT i
Bashc Bıktın Biliyorum AMa BeşikTaşLa Yaptım 23 SeriLik GalibiyeT i

Ben KuLLandım Ve En Sevdiqim TAktiqi Burada BuLdum ..
Bashc Bıktın Biliyorum AMa BeşikTaşLa Yaptım 23 SeriLik GalibiyeT i![]()
4-2-4 taktiğim beşiktaşı ezio abicim
D:4-3-3 kanatarı kullan yap
ben bu 4-3-3 taktigiyle zamaninda 3 sezon üst üste arkadasla sampiyonluk yasadim
ilk sezon gs sonra fb sonra bjk
ve son 2 sezon kupa da aldm xD
ben bu 4-3-3 taktigiyle zamaninda 3 sezon üst üste arkadasla sampiyonluk yasadim
ilk sezon gs sonra fb sonra bjk
ve son 2 sezon kupa da aldm xD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)