HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 gundur bir hata alıyorum geniş bant bağlantısı diye bazı sitelere baglanırken (msn girerken, crossfire acarken)
daha sonrasında ise crossfireye girmemeye basladı xtrap hatası veriyor bununla alakası oldugunu dusunuyorum
crossfire bastıımzda hani cikiyoya bi yer start register flan var. normalde orda bisiler cıkıyoya crossfire etkinlikleri falan orda bende çevrimdışı olduğnuz için goruntulenemiyor yazıyor yardım edin
daha sonrasında ise crossfireye girmemeye basladı xtrap hatası veriyor bununla alakası oldugunu dusunuyorum
crossfire bastıımzda hani cikiyoya bi yer start register flan var. normalde orda bisiler cıkıyoya crossfire etkinlikleri falan orda bende çevrimdışı olduğnuz için goruntulenemiyor yazıyor yardım edin
İnternetinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Bence bilgisayara format atmayı dene eğer bu hata fayda etmezse internetinin müşteri hizmetlerini ara ve durumu anlat.
hatan buna benziyormu ? Benziyorsa ttnet kullanıyorsan veya başka bişey ID şifresi olması lazım onu gir devam et

ayrıca internet bağlantısını hangi yolla yapıyorsun?
USB modem mi?
eğer normal ethernet kablosuyla ise o zaman onun çıkmaması lazım..
Ağ bağlantılarından geniş bant bağlantısı yazan bağlantıyı deaktif edersen bir daha çıkmaması gerekiyor.
inşallah yardımcı olmusumdur
eet hata o dediklerini yaptım girebiliyorum saol...
Tufan repini verdim.
Konu kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...