InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

sa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraluso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kraluso

Level 3
TM Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeter artık. nereye bi konu acsam sacma sapan benım sorunumla ılgili olmayan yerle yoneltiliyorum bıktım artık 3 gundur ındırmedım pack kalmadı ya site acılmıyordu gittim arkadatan ındrıp kendı pc attım yine aynı yine aynı sonuc deşimiyor.. en azında eskı pachde oyuna giriyordu 5 dk sonra atıyordu ama şimdi onuda yapamıyorum.... Yeni indirdim pach dede chler ........... şeklinde gosukuyor bıktıım ya nalet olsun oyunu sıldım. Ve 10 arkadaş oynuyorduk herkezdede aynı sorun yaşandı onlar oynamıcak .yazıklar olsun ya 3gundur soru soruyom yardım ıstıyorum kımsenın sesden bi cvp alamıyor hakkatten yazıklar olsun. heralde bu konudan sonra ban yerim. olsun
Arkadaşım madem bi iş yapıyosunuz adam gibi yapın ya.. ha sorun bizdeysede anltın da bilelim ya...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad

guncelll hal cvp beklıyorum.....

Hala bir çösüm ve cvp beklıyorum...

ya sen neden bahsediyosun ya millet girmiş oynuyor bizde burda girmeye calısıyoz işe bak ya sabıret diyon bide ya 4 gun olcak nerdeyse 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri