Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm arıyorum

• Konuyu başlatan prada82
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 405
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prada82

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
296
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
115
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 18 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben server kuruyorum.
Site :
Serverin sitesini satın aldık fakat oyunu daha kurmadık.Serveri satın alabilmemiz için 5 aylık 300 TL Gerekiyor , fakat bende 280 TL var.20 Tl daha bulabilirsem 6 aylık açıyorum serveri.
Sadece 1 aylık gmlik veriyoruz ;
1 Aylık Gmlik : 10 TL Turkcell hattına kontör ile olacaktır.Sizin verdiğiniz kontörleri ptt'den paraya çevirip bugün ( cumartesi ) 19.00'da yatıracağım.
Gm olan arkadaşları eğer beğenmezsek 1.ay sonunda gmliği bittiğinde bir daha gmlik vermeyiz eğer çok iyi gm olmuşsa 2.ay bedava gmlik bile verebiliriz.

Özellikleri :
Droplar % 500
P Npc
Zırhçıda : +9 1 Lv zırhları.+9 48 Lv zırhları.+9 61 Lv zırhları bulunmaktadır.
Silahçıda : +9 1 Lv silahları.+9 30 Lv silahları ve +9 65 Lv silahları bulunmaktadır ( Peri , elektro , şimşek )
Yeşik iksir , hız iksiri , imparatorluk değiştir vs vs herşey olay yardımcısında bulunmaktadır.Ayrıca 3 tane farklı exp yüzüğü npcde bulunmaktadır.
1.Exp yüzüğü % 50 Exp veriyor.
2.Exp yüzüğü % 20 Exp veriyor.
3.Exp yüzüğü % 100 Exp veriyor. ( Metinden çıkan yüzük )
Bu yüzüklerin hepsi 0 yang.Droplar 500 kasamayız demeyin bu 3 yüzüğü taktığınızda % 1.700 drop varmış gibi kasarsınız :) Ayrıca itemlerinize exp bonus şanslı efsunlarda eklediniz mi tamamdır 1 güne 100 :)
Lv sınırı 127
Azrail aktiftir asla ve asla atmaz.Sürgün mağarası 1.kat ve 2.kat onlinedir.Ayrıca ejderha odasınıda bugün ekledik.

Eventler ;

1.Ox Event : Günde 2 kez yapılmaktadır. 1. Event saat 16.00 / 2.Event saat 21.00

2.Metin Event : Günde 1 kere yapılmaktadır.Saat : 20.00

Üç yol savaşı : Günde 1 kere yapılmaktadır.Saat 15.00'da girişler açılacak 17.00'a kadar tam 2 saat boyunca tüm krallıktaki oyuncular toplanacak ve saat tam 17.00'da otomatikman üç yol savaşı sahasına ışınlanıcaksınız ve savaşa başlayacaksınız.Savaş 30 dakika sürecek yani 17.30'da savaş biticek bu arada potları bitenler , oyundan çıkanlar falan gerçekten zevkli olacaktır.
1.Olan krallığa : 5 Tane 90 Lv metini , 5 Tane 85 Lv metini , 5 Tane Azrail , 5 Tane Elit Dokuz kuyruk , 5 Tane Elit Alev Kral atılacaktır.
2.Olan krallığa : 2 Tane 90 Lv Metini , 2 Tane 85 Lv metini , 2 Tane Azrail , 2 Tane Elit Dokuz kuyruk , 2 Tane Elit alev kral atılacaktır.
3.Olan krallığa : Droplar %100'e düşecektir.
İmparatorluk izni 50m olacaktır her isteyen krallık değiştiremeyecektir , o yüzden 3.olan krallık kasmakta zorlanacaktır tabii bu 3 saat sürecektir :)
Edit satışımız yoktur ve olmayacaktır.İtem satışımızda olmayacaktır.
Serverdan karımız olmayaktır 6.ay sonunda tekrar 6 ay olarak alınacaktır.
Serverimizda 1 TL , 2 Gm olacaktır , Ben TL'yim 2 Tanede Gm arıyorum.

Serverimizda oyuncu sayımız 3 gün için 100'ü geçeceği garantidir.
Gm olacak arkadaşlarımız vereceğim turkcell hattına 10 TL atacaktır ve attıklarında Alyanamt2@hotmail.com adresini ekleyip bu numara benimdir 1 ay gm olmak istiyorum 10 tl attım oyuncu ismim bu olacak , krallığımda bu olacak diye bana yazıcaklar bende not alıcam yarın server açıldığında doya doya oyuncularımzı ve gmlerimiz oyunun zevkine varacaktır.
Telefon numarası : 0538 424 31 48
Serverimiz yarın ( Pazar günü ) 13.00'da online olacaktır.

Ben gm olurum teknik sorunlardan iyi anlarım tecrübem var yaşım 19 ben iyi gm bulamazsın cevap at

Kardes Msnye qelirmsn

kardeş msn kurulu deil bilgsayarda

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri