- Konular
- 296
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 115
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben server kuruyorum.
Site :
Serverin sitesini satın aldık fakat oyunu daha kurmadık.Serveri satın alabilmemiz için 5 aylık 300 TL Gerekiyor , fakat bende 280 TL var.20 Tl daha bulabilirsem 6 aylık açıyorum serveri.
Sadece 1 aylık gmlik veriyoruz ;
1 Aylık Gmlik : 10 TL Turkcell hattına kontör ile olacaktır.Sizin verdiğiniz kontörleri ptt'den paraya çevirip bugün ( cumartesi ) 19.00'da yatıracağım.
Gm olan arkadaşları eğer beğenmezsek 1.ay sonunda gmliği bittiğinde bir daha gmlik vermeyiz eğer çok iyi gm olmuşsa 2.ay bedava gmlik bile verebiliriz.
Özellikleri :
Droplar % 500
P Npc
Zırhçıda : +9 1 Lv zırhları.+9 48 Lv zırhları.+9 61 Lv zırhları bulunmaktadır.
Silahçıda : +9 1 Lv silahları.+9 30 Lv silahları ve +9 65 Lv silahları bulunmaktadır ( Peri , elektro , şimşek )
Yeşik iksir , hız iksiri , imparatorluk değiştir vs vs herşey olay yardımcısında bulunmaktadır.Ayrıca 3 tane farklı exp yüzüğü npcde bulunmaktadır.
1.Exp yüzüğü % 50 Exp veriyor.
2.Exp yüzüğü % 20 Exp veriyor.
3.Exp yüzüğü % 100 Exp veriyor. ( Metinden çıkan yüzük )
Bu yüzüklerin hepsi 0 yang.Droplar 500 kasamayız demeyin bu 3 yüzüğü taktığınızda % 1.700 drop varmış gibi kasarsınız
Ayrıca itemlerinize exp bonus şanslı efsunlarda eklediniz mi tamamdır 1 güne 100 
Lv sınırı 127
Azrail aktiftir asla ve asla atmaz.Sürgün mağarası 1.kat ve 2.kat onlinedir.Ayrıca ejderha odasınıda bugün ekledik.
Eventler ;
1.Ox Event : Günde 2 kez yapılmaktadır. 1. Event saat 16.00 / 2.Event saat 21.00
2.Metin Event : Günde 1 kere yapılmaktadır.Saat : 20.00
Üç yol savaşı : Günde 1 kere yapılmaktadır.Saat 15.00'da girişler açılacak 17.00'a kadar tam 2 saat boyunca tüm krallıktaki oyuncular toplanacak ve saat tam 17.00'da otomatikman üç yol savaşı sahasına ışınlanıcaksınız ve savaşa başlayacaksınız.Savaş 30 dakika sürecek yani 17.30'da savaş biticek bu arada potları bitenler , oyundan çıkanlar falan gerçekten zevkli olacaktır.
1.Olan krallığa : 5 Tane 90 Lv metini , 5 Tane 85 Lv metini , 5 Tane Azrail , 5 Tane Elit Dokuz kuyruk , 5 Tane Elit Alev Kral atılacaktır.
2.Olan krallığa : 2 Tane 90 Lv Metini , 2 Tane 85 Lv metini , 2 Tane Azrail , 2 Tane Elit Dokuz kuyruk , 2 Tane Elit alev kral atılacaktır.
3.Olan krallığa : Droplar %100'e düşecektir.
İmparatorluk izni 50m olacaktır her isteyen krallık değiştiremeyecektir , o yüzden 3.olan krallık kasmakta zorlanacaktır tabii bu 3 saat sürecektir
Edit satışımız yoktur ve olmayacaktır.İtem satışımızda olmayacaktır.
Serverdan karımız olmayaktır 6.ay sonunda tekrar 6 ay olarak alınacaktır.
Serverimizda 1 TL , 2 Gm olacaktır , Ben TL'yim 2 Tanede Gm arıyorum.
Serverimizda oyuncu sayımız 3 gün için 100'ü geçeceği garantidir.
Gm olacak arkadaşlarımız vereceğim turkcell hattına 10 TL atacaktır ve attıklarında Alyanamt2@hotmail.com adresini ekleyip bu numara benimdir 1 ay gm olmak istiyorum 10 tl attım oyuncu ismim bu olacak , krallığımda bu olacak diye bana yazıcaklar bende not alıcam yarın server açıldığında doya doya oyuncularımzı ve gmlerimiz oyunun zevkine varacaktır.
Telefon numarası : 0538 424 31 48
Serverimiz yarın ( Pazar günü ) 13.00'da online olacaktır.
Site :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Serverin sitesini satın aldık fakat oyunu daha kurmadık.Serveri satın alabilmemiz için 5 aylık 300 TL Gerekiyor , fakat bende 280 TL var.20 Tl daha bulabilirsem 6 aylık açıyorum serveri.
Sadece 1 aylık gmlik veriyoruz ;
1 Aylık Gmlik : 10 TL Turkcell hattına kontör ile olacaktır.Sizin verdiğiniz kontörleri ptt'den paraya çevirip bugün ( cumartesi ) 19.00'da yatıracağım.
Gm olan arkadaşları eğer beğenmezsek 1.ay sonunda gmliği bittiğinde bir daha gmlik vermeyiz eğer çok iyi gm olmuşsa 2.ay bedava gmlik bile verebiliriz.
Özellikleri :
Droplar % 500
P Npc
Zırhçıda : +9 1 Lv zırhları.+9 48 Lv zırhları.+9 61 Lv zırhları bulunmaktadır.
Silahçıda : +9 1 Lv silahları.+9 30 Lv silahları ve +9 65 Lv silahları bulunmaktadır ( Peri , elektro , şimşek )
Yeşik iksir , hız iksiri , imparatorluk değiştir vs vs herşey olay yardımcısında bulunmaktadır.Ayrıca 3 tane farklı exp yüzüğü npcde bulunmaktadır.
1.Exp yüzüğü % 50 Exp veriyor.
2.Exp yüzüğü % 20 Exp veriyor.
3.Exp yüzüğü % 100 Exp veriyor. ( Metinden çıkan yüzük )
Bu yüzüklerin hepsi 0 yang.Droplar 500 kasamayız demeyin bu 3 yüzüğü taktığınızda % 1.700 drop varmış gibi kasarsınız
Lv sınırı 127
Azrail aktiftir asla ve asla atmaz.Sürgün mağarası 1.kat ve 2.kat onlinedir.Ayrıca ejderha odasınıda bugün ekledik.
Eventler ;
1.Ox Event : Günde 2 kez yapılmaktadır. 1. Event saat 16.00 / 2.Event saat 21.00
2.Metin Event : Günde 1 kere yapılmaktadır.Saat : 20.00
Üç yol savaşı : Günde 1 kere yapılmaktadır.Saat 15.00'da girişler açılacak 17.00'a kadar tam 2 saat boyunca tüm krallıktaki oyuncular toplanacak ve saat tam 17.00'da otomatikman üç yol savaşı sahasına ışınlanıcaksınız ve savaşa başlayacaksınız.Savaş 30 dakika sürecek yani 17.30'da savaş biticek bu arada potları bitenler , oyundan çıkanlar falan gerçekten zevkli olacaktır.
1.Olan krallığa : 5 Tane 90 Lv metini , 5 Tane 85 Lv metini , 5 Tane Azrail , 5 Tane Elit Dokuz kuyruk , 5 Tane Elit Alev Kral atılacaktır.
2.Olan krallığa : 2 Tane 90 Lv Metini , 2 Tane 85 Lv metini , 2 Tane Azrail , 2 Tane Elit Dokuz kuyruk , 2 Tane Elit alev kral atılacaktır.
3.Olan krallığa : Droplar %100'e düşecektir.
İmparatorluk izni 50m olacaktır her isteyen krallık değiştiremeyecektir , o yüzden 3.olan krallık kasmakta zorlanacaktır tabii bu 3 saat sürecektir
Edit satışımız yoktur ve olmayacaktır.İtem satışımızda olmayacaktır.
Serverdan karımız olmayaktır 6.ay sonunda tekrar 6 ay olarak alınacaktır.
Serverimizda 1 TL , 2 Gm olacaktır , Ben TL'yim 2 Tanede Gm arıyorum.
Serverimizda oyuncu sayımız 3 gün için 100'ü geçeceği garantidir.
Gm olacak arkadaşlarımız vereceğim turkcell hattına 10 TL atacaktır ve attıklarında Alyanamt2@hotmail.com adresini ekleyip bu numara benimdir 1 ay gm olmak istiyorum 10 tl attım oyuncu ismim bu olacak , krallığımda bu olacak diye bana yazıcaklar bende not alıcam yarın server açıldığında doya doya oyuncularımzı ve gmlerimiz oyunun zevkine varacaktır.
Telefon numarası : 0538 424 31 48
Serverimiz yarın ( Pazar günü ) 13.00'da online olacaktır.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 35
- TM Yaşı
- 15 Yıl 20 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben gm olurum teknik sorunlardan iyi anlarım tecrübem var yaşım 19 ben iyi gm bulamazsın cevap at
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 92
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Kardes Msnye qelirmsn
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 35
- TM Yaşı
- 15 Yıl 20 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardeş msn kurulu deil bilgsayarda
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)