HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bir konumuz linkler virüslü diye kapatılmış.
AybilSOFT.Com Adlı Sitemizde Kesinlikle Virüs Olmayıp. Geçici Bir Sorundan Dolayı Virüs Programları Sitemizde Virüs Olduğunu Sanmaktadır.
Sitemizdeki bütün dosyaları tarayıp,temizledik.
Kesinlikle amacımız sizi kandırmak değildir.Bu konuların büyütülerek bizi banlamanız ve konuyu kitlemeniz bizim adımızı lekeler. Buna kimsenin hakkı yoktur.
Böyle sorunlarda direk bizi banlayıp ve konumuzu silerek değilde, bizimle muhattap olarak sorunu öğrenebilirsiniz.
Banımızın Açılmasını Yada Tamamen Silinmesini ARZ Ederim.
AybilSOFT.Com Adlı Sitemizde Kesinlikle Virüs Olmayıp. Geçici Bir Sorundan Dolayı Virüs Programları Sitemizde Virüs Olduğunu Sanmaktadır.
Sitemizdeki bütün dosyaları tarayıp,temizledik.
Kesinlikle amacımız sizi kandırmak değildir.Bu konuların büyütülerek bizi banlamanız ve konuyu kitlemeniz bizim adımızı lekeler. Buna kimsenin hakkı yoktur.
Böyle sorunlarda direk bizi banlayıp ve konumuzu silerek değilde, bizimle muhattap olarak sorunu öğrenebilirsiniz.
Banımızın Açılmasını Yada Tamamen Silinmesini ARZ Ederim.
Acaba ne tür bir virüs bulunmuş merak ettim. Ve hangi antivir programıyla yakaladınız?
Ben nod 32 ile hiç bir şey bulamadım linklerde. Açıklama yapsaydınız bari.
Ben nod 32 ile hiç bir şey bulamadım linklerde. Açıklama yapsaydınız bari.
hocam infream virüsü bulaşmış.
Galiba bize verilen temada virüs vardı.
Sabah birkaç kez uyarı verdi.Görür görmez temizledik.Şuan hiçbir sorun yok.
Galiba bize verilen temada virüs vardı.
Sabah birkaç kez uyarı verdi.Görür görmez temizledik.Şuan hiçbir sorun yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...