noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Detaylar lehimize değildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre-28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

Emre-28

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
285
Reaksiyon Skoru
854
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
196
MmoLira
39
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Takım Kaptanımız Alex de Souza, Beşiktaş karşısında ilk yarıda etkili olan tarafın Fenerbahçe olduğunu, bu tür maçlarda skoru detayların belirlediğini ve ikinci yarının ilk 10 dakikasında Beşiktaş lehine gelişen olayların maçı yitirmelerine neden olduğunu söyledi. Alex, ilk yarıda Gökhan'ın rakip ceza alanında yerde kaldığı pozisyonda, kendisine göre kararın penaltı olması gerektiğini de savundu.
Maç sonrası açıklamalar yapan Alex, "Maçı iki bölümü ayırmak lazım. Maçın İlk yarısında daha fazla şans yaratan taraf bizdik. Ancak bu şanslardan yararlanamadık. İkinci yarıda da işler yine iyi giderken, Emre'nin sakatlığı pozisyonun ardından, rakip atak yaptığı ve 10 kişi oynayan bir takıma göre yine de iyi pozisyon aldığımız bir sırada yaşanan bir boşluktan yararlanıp, Beşiktaş golü buldu. Ondan sonra işler Beşiktaş adına daha iyi gitti Bobo'nun golü geldi ve biz maçı kaybettik. Bu tür maçlarda skoru belirleyen, detaylardır. İlk yarıda benim vurduğu topun haricinde, Gökhan'ın, İbrahim Üzülmez'in müdahalesiyle yerde kaldığı bir pozisyon vardı. Bana göre bu bir penaltıydı. Dediğim gibi bu tür maçlarda sonucu detaylar belirle. İkinci yarının ilk 10 dakikasında rakip lehine gelişen detaylar, bizim maçı kaybetmemize neden oldu. Ama maçı hak eden taraf Beşiktaş'tı" şeklinde konuştu.
Maç boyunca rakip oyuncu Fink'in kendisini sıkı markaja aldığının hatırlatılması üzerine Alex, "Fink, aslında maç içerisinde oynamadı. Tek yaptığı şey beni tutmaktı ve bunu da iyi bir şekilde yaptı. Bunu eleştirmek için söylemiyorum. Maç öncesi düşündüğünü gerçekleştirdi. Ben bu durumdayken boş alanları değerlendirseydik maçı lehimize çevirirdik Baktığımızda, rakip maç öncesi belirlediği şeyleri gerçekleştirdi diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri