Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Ninja'm için yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12oquz12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

30 lvlim syh mı almaya karar verdim ama becerilimi ortalamalımı bilemiyorum
kasılmak için ortalamalı gerekıyor bence tabıkı sızce ne ortamalı olursa kac alayım 70 lvl kadar ıdare edermı 40 ortalamalı bır syh +9 3 canavar 3 oldurucu taşları ??

Hepimizin bildiği gibi syh fiyatları dolnaylara göre çok makul. Benim sana tavsiyem min. 8 becerili bir syh +3/+4 soğutma +3/+4 öldürücü basılı olsun bu silahı ws lerde kullanabilirsin.Kasılmak için ise 20 ort üstü +3/+4 canavar +3/+4 öldürücü basılı bulsan çok iyi olur.Tabi bunlar sana pahalıya patlar ama harcayacağın para 1 tane dolunay parası etmez.Becerili syh'yi ws lerde, ortalamalı syh'yi kasılırken kullanabilirsin.Bu iki bıçak seni 65 lwldeki ejderha bıçağına kadar götürür ;)

saol syh mı dolu mu kulanayım ama ? fiyat onemlı dyıl ama kac kulanayım sız onu yazın ben en ıyısını almaya calıscam syhmı dolumu kasmada at uzerı dyıl 30 lvl m daha 25 30 arası dolumu 40 ort syhmı ? tabıkı +9 bunlar

Kasmak için dolunay daha idealdir ama unutma ninja bıçak kullandığı zaman skil gücü artıyor benim sana tavsiyem kasılmak istiyorsan Dolunay kullanman

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri