Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Hack Yapma Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SyLvesTe12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Hack Yapımı Bölümü

• Acılsın

• Acılmasın

• Gereksiz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

onu kodlamak zor iş dostum. Koxp gibi yapabilirz ama işin üzerinde yoğunlaşmak gerek

bakın arkadaslar ben onu bunu bilmem.Bugün oynadıgımız crossfire oyununda hile var mı ? var.siz kullanmasanızda biz kullanmasakta bu boyle ama en azından bu konuda bizlerin bilgilenmesi demek.Turklerin hack yapabilmesi demek bizim kalitemizi azda olsa arttırır.Turklukle alakası yok evet.Cunku zaten hersekilde hack kullanarak rezil oluyoruz bu turkler hack kullanıyor diyorlar ve ekliyorlar bizim hackimizi kullanıyorlar diyolar.Ama biz dagıtsak bu adamlar bilgili derler demeselerde biz oyle hissederiz :D

Arkadaslar hack bölümü acın kullanın herkesin hür iradesi bisey diyemem.
Ama bir ricam olacak burdan bu yazdiklarimin sabitlensin.
Türkler hack yapabilsin.hack kullanan oyuncularin TÜRK olmasinin alakasi cok var.
Türklerin ismi lekeleniyor.Hack kullananlar yüzünden ben hicbir zaman hack kullanmis olsamda sadece oyunda iyiyim diye kikleniyorum.Ben ghostta bayagi iyiyimdir kullandgm silah M4a1 custom genelde hs yapiyorum ve cok az ölüyorum bazen hiç ölmüyorum diye ben j,kikleniyorum neden.Cünkü türkler hack kullaniyor diye bende türküm diye kesin hacktir denilip kikleniyorum.
Yapmayn arkadaslar hack kullanmayn diyecem olmayacak

EN AZINDAN HACK KULLANIRKEN TURK OLDUGUNUZU BELLI ETMEYIN TURK ISIMLERIYLE TURK KLANLARIYLA HACK KULLANMAYIN LUTFEN.

HERSEYIN TURKLUKLE ALAKASI VAR ARKADASLAR TÜRKLERI KUCUK DUSURMEYELIM LUTFEN

Keşke crossfiredede MSN Koxp olsa düşünsenize ya Adam sana gelenlere tak kafadan alıcak :D

anthem sana bi yerde hak veriyorum ama bi yerdende hak vermiyorum bazı insanlar hileyle oynamaktan zevk alırlar ne kadarda başklarına zarar verselerde... Bunun türklükle ilgisi yok

Dostum şimdi hackin hak verilecek bi kısmı yok. Bu yapmak istediğiniz şey suç ayrıca. Türklüklede okadar ilgisi var ki... Hackin zevk alınacak bir kısmıda yok. Bu YGS de kopya çekmek gibi o nasıl suçsa buda aynı şey. Başkasının hakkını yemek. Hangi oyuna girseniz hack kullananların çoğu Türktür.

Ben as carda hack kullanmıyorum ama zevkli oluyo walla dier carlarla giriom :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri